Gelecekteki Sevgiliye Not

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Gelecekdeki arkadasim sirdasim sevgilim esim.
kim bilir nerelerdesin simdi kimlerlesin neler yapiyorsun. Aslinda soylenecek coksey varda iste soylenemiyor bazen kelimeler cumle haline gelemiyor. En iyisi ben susayim sen anla gozlerime bak anlamak istersen sana cok sey soylerler.

Kesin seni yolda başka bir beyaz atlı prens kandırdı çok geciktin yeminle bu hayra alamet değil hayır yani onun atı benimkinden daha mı güzeldi anlamıyorum ki .

Ne zaman bana geldim askim deyip boynuma sarilacaksin..

Gelecek olan sevgili kapadokya biletlerini alda gel balona bineceğiz beraber haberin ola:D

Beni yüreğinde, kalbinde bir ömür boyu taşiyabileceksen gel..
Yoksa gelme tamam mi :dyg: !

Ah sevgili dogum gunumde jelibon alda gel.
Ayicikli olsun.

Lütfen rica ediyorum.
Gelme !
Kalbimi kırıp,boynumu bükük bırakacaksan gelme !

1363768472_tumblr_mjxz0tfocf1r2ix9go1_500.jpg

Sadakat güven belki beni adam edicek iki cümleden birisi.
Umarım bunları alırda gelirsin.

O kadar cok sey var ki bilmen gereken ama benim bilmeni en cok istedigim sey beni kucagina oturt ve bana bir Shakespeare oku ya da bir roman. Bana sanki cocuklarina hikaye okuyormus gibi icten ve heyecanli bir sekilde Hobbit oku. Bilmesen bile bir piyano basina gec ve bana bir iki nota cal.

Sevgilim en onemlisi sabah kalkinca cay suyu koymayi unutma. Caysiz ben hic iyi bir ben degil. Bir de saril bana oldu mu? Bol bol saril hem de.

Sakin yalnizligimla arama girme.

Defol git uyu lan yeter kızlarla fingirdeştiğin. :D:D:D

Bi süre daha gelme.
Otur oturduğun yerde,ayağıma dolanma.

Grey's anatomy izlerken lutfen mendilimin bitmedigine emin ol olur mu

Aksam ki teoman konserinde karsima cik artik. Yoksa fena olur.

Ulan gel artik, nerdeysen gel. Yanlis ellerden cekip almak icin gel. Hayatin omzuma yüklediklerini paylasmak icin gel.Sevgimin gömüldügü bataklik ruhlu insanlardan uzak tutmak icin gel. Gec kaldin bilesin. Her gün daha cok yaslaniyorum, her gecen gün güvenimi, inancimi daha cok kaybediyorum. Sen diye sarildigim insanlar yalan cikti. Dogrularinla gel, sadakatinle gel, seytana satmayacagin ruhunla gel. Iki cihanda gözümün nuru olmaya gel, helalinden sevmek icin gel. Kimsen, neredeysen, ne yapiyorsan cik gel ulan, cabuk cik gel. (Zen)

Umarim simdikiyle ayni insansindir

Geri