Gel Gel Gel..Mala GeL:D

Konu sahibi son olarak 3122 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
307894_172528369551179_668928912_n.jpg

Böleleri yüzünden bizimde kısmetimiz kapanıyor arkadaş :D

Ben İltifat etti die düşündüm atarlanma hemen :T:

Ben İltifat etti die düşündüm atarlanma hemen :T:

Senin ne düşündüğünü sordugumu hatırlamıyorum. Avukatlık yanını sergilemen de yersiz.
Ayrıca "Atarlanma" Kelimesi bir bayan olarak kullanmanı tasvip etmiyorum çok itici geliyor.

Bende Espri olarak söylemiştim atarlanmak için değil, o da ayrı mesele ;)

"İnsanların önyargılarını parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur." ( Einstein)

Benim oyun oynadığımı düşünüyorsan o oyundan uzak durman gerekir, kaybetmek üzmesin seni.. ;)

Sana Yakın değildim ki uzak durayım;)
Doğru düzgün cevap vermen yeterliydi.

Burda Sana laf atıyomuşum izlenimi verme.
Benim konuşma Tarzımda seni ilgilendirmiyor Bayım.
Burda Tartışılaçak birşey yokken tartışma Yaratmayı sen Başardın.
Söylediğim lafta birşey yoktu.
Ama anlayana İşte.

Saygılar.

Senin adının geçmediği hiçbir konuşmada cevap hakkına sahip değilsin. Ben "O" 'ya yazmışsam "O" cevap verecek başka biri değil. Kişiye yönelik cevap vermişim orda sana ne oluyor ? Bunu 2'nci kez oluyo yapıyosun ilkinde birşey dememem İkincisinde de demeyeceğim anlamına gelmiyor. Umarım sende beni anlamıştırsın.

İstediğimi derim sende bunu o kafana sok;)
Konuyu ben actım ve tartışma olmasın die öyle espirili birşey söyledim.Başka yerlerinden anlıyosan birşey diyemem.Bundan sonra Muhattap olmazsan sevinirim. Sen Oynamana devam et. Bu son cevap;)

İstediğimi derim sende bunu o kafana sok;)
Başka yerlerinden anlıyosan birşey diyemem.)

Ne yazdığından haberin yok. Kendini ifade ederken uslubuna dikkat et babamın kızı değilsin benimle bu tarz konuşamazsın adabını takın..

Konuyu ben actım ve tartışma olmasın die öyle espirili birşey söyledim.

Konuyu açtın diye herşeye atlican diye birşey yok. Bizde bir sürü konu açıyoruz ama senin yaptıgını yapmıyoruz. Ayrıca espiri yaptıgını söylüyorsun ama espiri yapamadığını bilmeni isterim ;)

Hayırlı işler..

Arkadaşlar ßiraz sakin Ltfen .
Konunun tartışma ortamına dönmesi nedeniyle Konu kilitlnmiştir. Anlayış göstericeğinizi umuyorum , iyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri