Geçen hafta başımdan geçen bir olay N gündü ama

• Kullanıcı EroL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 2383 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık bu olaylar sıradan gelmeye başlıyor benim için ama yinede anlatıyım değişik bir anı...

Akşam üzeri saat 7 gibi falan Özgür diye bir arkadaşım telefonla beni aradı. Özgürü kısaca tanıtacak olursam hayatımda tanıdığım iğrenç insanlar sıralamasında 4 veya 5. sırayı alır. Yılda belki bir veya iki kere görürüm. Uyuşturucu alkol her şeyi içer ama her şeyi ve nefes alan tüm canlıları miker. Sadece tek bir iyi tarafı var çok yardımseverdir gecenin 4 ünde ara nerdeysen gelir yardımına .Tabi geçmişim bokla dolu olduğu için arkadaşlarımda doğal olarak iğrenç denecek türdeler . 2018 girmesiyle hepsiyle irtibatı kestim ama onlar benle kesmedi işte ...

Köpek arıyordum böyle biraz vahşi olanlardan işte red nose ,arjantin dogo, mavi pitbull vs. Buluyorum ama çoğu yavru olmadığı için vazgeçiyorum birde ucuz yollu arıyorum işin gerçeği...
Özgür beni aradı ve

Özgür : Gardaş ne yabıon köpek arıyomuşun öyle duydum da bir yerden bize de düşüverdi.
Ben : İyi Özgür sağol sende mi köpek kardeşim gelip bakıyım yakınlardaysan.
Özgür : Yok la bende değil la bi tene kızda varmış gidip bağalım istersen gelip seni alıyım da
Ben : Tamam kardeşim olur ben Yenimahalledeyim gelince ara.
Özgür : Hee tamam gelirken yukarı mahalleye (çinçin) uğrayacamda bişiler istiyon mu(uyuşturucu) gardaş gelince kaynatırız.
Ben : Yok kardeşim sağol o yolları bırakalı baya oldu sen kendi kafana göre takıl gel.

Neyse aradan 1 saat falan geçti bir tane beyaz şahin geliyor ama aman Allahım o nasıl bir şey Soba borusu gibi egsozunumu anlatıyım yere böyle silme pıstırmışlar onumu anlatıyım dikiz aynasında ki puf 2 tane sarı lacivert zarımı anlatıyım arabayı sürenin eşgali direk müebbet onumu anlatıyım. Bangır bangır bir müzik sistemi ve eminim ki arabadan daha pahalıdır ve çalan ankaranın pavyonları best of oyun havaları direk kulağın kanar yani. Hatta bir ara yolda giderken bir aralar saçma sapan fenomen oldu vatan tv de çatlak şanzel nerdesin bacısını s... diye şarkı bile çaldı durum vaziyet bu. Dedim Erol inşaallah eve burnun boka girmeden geri dönersin .

Çıktık yola arabayı süren tip özgürün yeğeni osman bu çalan şarkılarla büyüyen kışın bu soğukda beyaz gömlek kumaş pantolon camı yarıya kadar açık şahinle gezen bir tip.( Gözünüzde canlandı eminim). Neyse Özgür telefonla konuştu falan özgürün dediği yere gitmiyoruz dedim ki

Özgür nereye ? Bi arkadaşı alacaz dedi. Bende tamam dedim. Gittik çocukla buluştuk . Çocuk bindi arabaya Selamun aleyküm aleyküm selam. Arkaya doğru elimi uzattım.
- Kardeş merhaba ben Erol memnun oldum .
- Ben de GIYASSİ memnun oldum ağabey.
Gıyassi ? Gıyasse? Gıyasso? Picasso ???????????????????????????????????????????
- Gıyassi mi ? Gıyasi mi hani Gıyasettin in kısası olan Gıyasi mi ? Dedim
- Yok abi gıyassi. Dedi

Gıyassi ne mk . 3. sınıf italyan erkek gömleği markası gibi. Bu nasıl isim lan neyse... (Keşke bugünkü anormallikler bunla sınırlı kalsaydı...)

Yolda bir kaç sohbetten sonra anladım ki bu çocuk anadolunun bağrından kopmuş o kadar saf o kadar temiz içinde kötülük olmayan gariban bir kardeşimiz ezgin büyümüş yıllarca gelmiş Ankaraya işte

15 dk sora falan köpeği alacağımız eve geldik apartmana girdik ve zile bastık. Abi kapı bir açıldı. Karşımda duran şeyin çene hizasını geliyorum boyum 1.77 sarışın (normalde sarışın sevmem) bebek gibi boy post vücud ve hatları inanamazsınız. Allah taş etmiş. Çizerek yapsan bu kadar yapamazsın elim ayağım titredi mk. Böyle güzellik mi olur lan ! Karşısında eridim pul pul dökülüyorum mk . Bir 15 sn falan konuşamadım Özgüre baktım ağzı ayrılmış nefes bile almıyor. Bende kekeleyerek

- Merhaba Mehtap hanım biz eee köpeklere bakmak içi gelmiştik de.
- Tabu canum boyrun.

Bunu duyduktan sonra o eriyen yerlerim tekrar birleşti dökülen pullar tekrar eski yerine geldi.
Ses erkek sesi mk belki yanlış duymuşumdur diye adem elmasına baktım eyvah dedim..

İçimden diyorum ki ulan mk çocuğu bir dünya para harcayıp taş olmuşsun erkekken harcasaydın o parayı kendine baksaydın dizide filmde oynardın erkek güzeli olurdun karı kız peşinde köpek olurdu .
Sinirden ayakkabının topuğuyla ağzına vurasım geldi.

İçeri boyurdukdan sonra köpekler nerde diye sordum salonun yanındaki odada dedi.
Aga salona bir girersin kırmızı ve pembe tonlar ağılıklı bir led ışık ama loş böyle duvarlarda kaslı iki erkek birbirine arkadan sarılmış resimler tüylü tüylü peluşlar ponçik koltuklar..
mk biz duvara tüfek süngüsü kılıç falan asarız evde kırbaç asılı duvarda ucu püsküllü böyle.
Oğlum ben nereye geldim mk . Bu bir rüya mı ? Rüyaysa ben ne yaşadım da bilinçaltım bana bu rüyayı gösteriyor mk. Maalesef rüya değil...

Oda ya girdik bir tane arjantin dogo anne 7 tane yavrulamış çok tatlılar çok güzel bir görüntü ile karşı karıya geldim.
Resmen 5 dk içinde 3 kere beyin travması yaşadım keşke bu kadarıyla kalsaydı..
Yavruları tek tek elime alıyorum 3 tanesini beğendim ayırdım derken Özgür tuvaleti sordu tabi göstereyim dedi ve ikiside gitti lan 5 dk bekledim gelmiyorlar bu arada anne köpek sahibi olmadığı için yanımda ince ince hırlıyor tırsmadım desem yalan söylerim bende gidiyim yanlarına dedim.
Çıktım odadan pembe salonu geçip koridora bi çıktım... Çıkmaz olaydım Özgürle Mehtap dudak dudağa yiyişiyolar hemde ne biçim.

Layyyynnn . Ne yapıyonuz olum burada gelsenize lan köpek hırlamaya başladı köpeği alıyım gidiyim sonra yiyişiyonuzmu sevişiyonuzmu ne yapıyorsanız yapın dedim

Tekrar girdik odaya seçtiğimi 3 taneyi gösterdim birini eledim dişiymiş sonra 2 si arasından birini gösterdim ya onu bi arkadaşıma verecem dedi öbürünü al dedi.
Tamam dedim tam ayrılcam o an Mehtap bir çığlık attı .
Özgür p.çi artık parmak mı attı ne yaptıysa artık. O anne köpek üstüme bir atladı. 5 cm le kolumu kurtardım ağzından aga arkama bakmadım direk topuk . Ayakkabıyı nasıl giydim hatırlamıyorum koştum arabaya altıma sıçtım korkudan. Bir yandan köpek havlıyor bir yandan kız ciyaklıyor...

15 dk sonra Özgür geldi. Malum yanaklar kızarmış o iş oldu der gibi. Ben başladım Özgüre sövmeye falan arabadakilerde birşey bilmiyor eve doğru geliyoruz.
Yolda travesti gördüm ışıklarda küfür edip önüme döndüm. Arka camdan Özgür travestiye seslendi bakarmısın canım diye (Canını skym).
Travesti yaklaştı yaklaştı arabanın arka camına GIYASSSSSSSİİİİİEEEEE diye erkek kız karışımı bir ses. Döndüm arkaya gıyasiye sert bi baktım. Bilmiyorum tanımıyorum gibi bir hareket yaptı.Travesti camdan kafayı soktu aha dedim iffetteki gibi özgür o.çocuğu bunun kafayı sıkıştırır.

- Tanımadın mı len benim Ertuğrul dedi

- Hangi Ertogrul yauvv

- Ertuğrul onbaşı len dedi.

Gıyassi nin arabadan bir inişi vay ertuğrul kardeşim falan.
Işıkların ordayız gelen geçen bize bakıyor.
bunlar aşağı inmiş kucaklaşıyolar
Ben arabada yarılıyorum gülmekden gözümden yaş geliyor artık yeter dedim ya binin dedim arabaya Ertuğrulu ortaya oturttular ben osman özgür gıyassi ertuğrul birde beyaz şahin kareyi kes mk ..
Ertuğrul dedi ki ya beni eve bırakırmısınız dedik tamam olur bırakalım gidiyoruz yolda gıyassiyle asker muhabbetti falan ben hala gülüyorum.
Yolda ilerlerken bu yaşıma kadar görmediğim bir yerde çevirme var hem de ne çevirme hem yunus hem normal polis var e fotoğraf zaten ilginç beyaz şahin 4 erkek 1 kıza benzeyen bişey var araba da

Geçççler bi gimliğinizi görüm bakıymmm dedi polis

. Ruhsatla beraber ehliyetini verdi. adam beklerken arkadan toplayıp kimlikleri bana verdiler adama 4 tane mavi kimlik verdim mk.
Ben tutamadım kendimi başladım gülmeye Polis baktı baktı inin lan aşşa dedi.
Arabadan indik ama ben hala gülüyorum arabayı aradılar falan her şey temiz polis dedi ki ne ayaksanız lan siz
abi şöyle böyle diyerek kimlikleri ruhsatı falan alıp zar zor yırttık.
Dedim bas gaza gidiyoruz bırakalım Ertuğrulu hemen sonra herkes evine aga derken Gıyassi yahu Ertuğrul sen nası böyle oldun ya dedi. Ertuğrul bir anlattı eve gidene kadar...
Keşke anlatmasaydı. Dünyada böyle insanlar yaşadığı için nefes almaktan nefret ediyorum ben o tür insanlarla aynı havayı solumak bile istemiyorum. Kısaca özetleyim meğersem ilk darbeyi çocuğun abisi vurmuş ilk cinsel ilişkiye abisi zorlamış ve şimdide abisinin arkadaşı satıyormuş. Daha neler anlattı da yani inanın mideniz daha çok bulanmasın diye anlatmıyorum.

Çocuk arabadan bir indi 50 metre gittik gitmedik Özgür başladı hüngür hüngür ağlıyo osman desen çocuk iptal gözünü açamıyor ağlamakdan gıyassi kafasını cama koymuş gözünden yaş süzülüyor ben bogazım gıdıklanıyor dokunsalar patlıyacam ağlamakdan çok zor tutuyorum kendimi .
Beni bırakıyorlar eve herkes normale döndü ama Özgür hala ağlıyor dedim oğlum tamam ( Daha 1 saat önce Mehtapla yiyiyoşudun şerefsiz) kendimden utanıyorum dedi niye dedim meğersem bu Ertuğrul anlatmadan önce bi kaç kez yürümüşmü buna okşamışmı ellemişmi tam anlayamadım ağlayarak anlattı Allah belanı versin Özgür dedim .
İnerken son cümlem Bir daha bu 4 lü ölüm dahil hiç bir şekilde bir araya gelmeyecek beni bir daha aramayın dedim ve indim.

Ne gündü ama...

Bu sıradan bir olaydı daha neler geldi bir ara eser anlatırım :)

10 dakikamin bedelini istiyorum. Usenmedim okudum.

üşendim okumadım , çok şey kaçırmadım eralde

@Flu ben senin yerine de okurum <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri