Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ellerin de güzelmiş serçe hanımcigim ele önem veririm çok çok önemli yaEkli dosyayı görüntüle 130238
@Şüheda porcözden kuruyan ellerimle geldim sana 🤣
Burda leylek kırlangıç görmek çok zor seneye anca çıkar bu bileklik benden ahah
Teşekkür ederim efendim trafik konusunda anlasamasakta 🤣Ellerin de güzelmiş serçe hanımcigim ele önem veririm çok çok önemli ya
El önemli ya
El diyorum önemli
O değil de neyse
Ay o kadar da sabredemem bu ilkbahar yaz dönemi gördüm gördüm yoksa leyleksiz çıkarıp takarım gül dalına dileğimin yarısı olsa da iyi 😂Ekli dosyayı görüntüle 130238
@Şüheda porcözden kuruyan ellerimle geldim sana 🤣
Burda leylek kırlangıç görmek çok zor seneye anca çıkar bu bileklik benden ahah
Evet evet açmayalım o konuyu. Martenicka mıdır nedir çok popüler ya heryerde. Bana takan olmadi napcazTeşekkür ederim efendim trafik konusunda anlasamasakta 🤣
Kendin takacaksin bende kendim aldım ya hani 💁Evet evet açmayalım o konuyu. Martenicka mıdır nedir çok popüler ya heryerde. Bana takan olmadi napcaz
Aaaaaaaaa olmaz hemen sök. İlk kural budur. Asla kendine takmaKendin takacaksin bende kendim aldım ya hani 💁
Ay artik çok geç ne olacak şimdi maymuna mi dönüşecegim 🤣Aaaaaaaaa olmaz hemen sök. İlk kural budur. Asla kendine takma
Atmaca görürsem onuda sayarim 🤣Yok senin artık martı görmen lazım leylek kesmez. Sahil bandına alalım acil
Atmaca görünce Atmaca olduğunu anlarsan zaten bileklige gerek yok bence dile ne dilersen.Atmaca görürsem onuda sayarim 🤣