Ih,nick sabit.Şimdi isim verirsem ban man yerim falan.Henüz ban yemem için çok erken,yine denk gelince aydınlatırım sana bizzat ;xKader? :p
Başka nerede denk geldik ki hocam? Nick mi değiştirdin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ih,nick sabit.Şimdi isim verirsem ban man yerim falan.Henüz ban yemem için çok erken,yine denk gelince aydınlatırım sana bizzat ;xKader? :p
Başka nerede denk geldik ki hocam? Nick mi değiştirdin?
Ih,nick sabit.Şimdi isim verirsem ban man yerim falan.Henüz ban yemem için çok erken,yine denk gelince aydınlatırım sana bizzat ;x
niye editledin mesajı.
Yavrum attım ben görmedin dkjl.Sen at
Bir deeee @Lena
BakimYavrum attım ben görmedin dkjl.
Ben de görmedim… Arkhe kim ki zaten?Yavrum attım ben görmedin dkjl.
üzülme bu akşam yaparızKonuda uyuyakalmışım arkdaşlar, pijama partisini kaçırdım… çok mahcubum….:d
Geldiğimde dağılmıştı herkesOyun bozansiniz ne diyebilirim ki..
Birak lütfen öyle anlasmamistik yaren stock ben atmisizGeldiğimde dağılmıştı herkes![]()
pleski unutmayalım pls.Birak lütfen öyle anlasmamistik yaren stock ben atmisiz
Onun pijamasi çok çekici erkek kontenjanından olduğu için söylemedim Nomercy de öyle Özgüven yüklenin biraz istirham ediyorumpleski unutmayalım pls.
katılıyorum, bu gece yine atılsın. ayıcıklı pijamam yok, düz renkler olduğu için seyir zevkini bozmak istemediğim için paylaşmadım....Onun pijamasi çok çekici erkek kontenjanından olduğu için söylemedim Nomercy de öyle Özgüven yüklenin biraz istirham ediyorum
Serit renk kurali yok neysek oyuz beyefendi sortla da atabilirdinizkatılıyorum, bu gece yine atılsın. ayıcıklı pijamam yok, düz renkler olduğu için seyir zevkini bozmak istemediğim için paylaşmadım....
olmaz, plesk'in donuyla ilgiyi üzerine çektiği bir yerde altta kalamam. sırf bunun için pijama sipariş ettim.Serit renk kurali yok neysek oyuz beyefendi sortla da atabilirdiniz