Çıma derew ?derewête naqede...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çıma derew ?derewête naqede...
ne münasebetSen at
Tm bbne münasebet
söz gelimi cnm, şakalaşıyorumÇıma derew ?
atamın karşısında o ayağı indir.
Bi an enişteni inkar ediyorsun sandım kjkjkjsöz gelimi cnm, şakalaşıyorum
kurban ben şu "enişten ya da yengen" şeysini hiç sevmiyorum ya... kullanmasan hani daha makbule geçecek valla...Bi an enişteni inkar ediyorsun sandım kjkjkj
Burda bari siyasi düşünce olmasın.atamın karşısında o ayağı indir.
Tamam ya şakakurban ben şu "enişten ya da yengen" şeysini hiç sevmiyorum ya... kullanmasan hani daha makbule geçecek valla...
Kjkjkjkhkh şaka gibiBurda bari siyasi düşünce olmasın.
En azından canım atamın portresi varBurda bari siyasi düşünce olmasın.
Yaa dimi valla Türkiye de kaç evde Atatürk portresi var ?En azından canım atamın portresi var
hayır olacak, en güzel siyasi tartışmalarımı yaşadığım pijamamı giydim.Burda bari siyasi düşünce olmasın.
yaygın ya, baya evlerde vardır hatta. ben dersim de çok denk geldim.Yaa dimi valla Türkiye de kaç evde Atatürk portresi var ?
Hımm ben denk gelmedim canımyaygın ya, baya evlerde vardır hatta. ben dersim de çok denk geldim.
hz.ali + atatürk
şu mesajımı ciddiye alıp kendince rollere girmeleri. değişik tipler var. konu konu dolanıyor bir de. geyik muhabbeti nedir, ders vermeyelim gecenin bir saatinde.atamın karşısında o ayağı indir.
@Eru Iluvatar her yerde denk gelmeyi nasıl başarıyoruz bir gün çözeceğim bunu : )