Gece hayatınız var mı?

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Gece hayatınız var mı?

• Var

Kullanılan: 24 28.2%
  • Yok

Kullanılan: 18 21.2%
  • Olsun isterdim aslında

Kullanılan: 2 2.4%
  • Arada sırada

Kullanılan: 24 28.2%
  • Hiç işim olmaz

Kullanılan: 17 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    85
İşim turizm olduğu için geceleri çalışıyorum. lakin öyle bar pavyon falan derseniz yok

İş aradığım dönemde sık sık mülakatlara giderdim yine bir gün bir hastanenin ik yetkilisi ile görüşüyorum. Kadın dan diye bana bu soruyu sordu ne alaka demiştim:D şimdi bu soruyu görünce yazma gereği duydum :D

Gece hayatım pek yok. Arada değişiklik olsun diye sevdiğim arkadaşlarımla kafa dağıtmıyor da değiliz tabi.:na:​

~~~bi hayatımız yok ki~~~ :aeg:
anlamlı, favlayalım skjdjs

hiç işim olmaz ..gece hayatım ile akşama kadar yorgun düşüyorum ..

Yaslandim artik.
Bünyem kadirmor.

Selim gece 3te kalkıp tekme atıyor tokat atıyor. poposunu kafama tosluyor
primanın kokusuyla çiş kokusu harmanlanınca baharat gibi kokuyor namussuz
sayılıyor mu bunlar?

Gecede hayat var ama gece hayatım yok.

Öyle bar falan nadir artık. Sahilin dibindeyiz. İçelim mi demek yok öyle. Tek bir mesaj gelir gruba hadi mi?
Hadi denilir.

siz uyurken Karma abiniz
dolanıp duruyordu

üniversite yıllarında çok vardı

şimdi çok nadir.

oo gece hayatları bizden sorulurdu bir dönem son 1 2 senedir uslandık sanırım veya aynı tatları tatmaktan bıktık =)

Yok çok şükür.
arada bir istisnaları saymazsak.

Bildiğiniz anlamda yok. Gece kulüplerinden falan tiksinirim.

Ama arada eşle dostla konser, tiyatro, canlı müzik, rakı falan severiz. Bokunu çıkarmadan, ayda bir iki falan.

bu selim denen herifle sıkıntılı bi durumdayız. o uyanıkken playstation oynayamıyorum. dolayısıyla gece hayatımı playstation oynayarak geçiriyorum. oyun bitince de joyistiği saklıyorum. çünkü ona yasak. fakat hafta sonları onun sırası geldiğinde oyunu bitince de o saklıyor. geçen joyistiği bulacağım diye evin altını üstüne getirdim. bulamayınca gittim uyandırdım. nerde ulan bu kol dedim. fırının içine saklamış :liv:

Geri