Garip bir sessizlik anında ne söylersin ?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
jdjdjs yıllar önce arkadaşımın ayarladığı bir buluşmaya çıkmıştım-date mi diyonuz buna- :d beni bir et restoranına davet etti -steakhouse mu diyonuz buna- kdkdj oturduk, muhabbet ettik, daha doğrusu o konuşmak istedi, hep konuşmak istedi, belli ki o güne kadar hiç konuşmamıştı... o kadar elektrik oluşmadı ki, ben bunu nasıl söylesem diye düşünürken birden çocuk "olmadı dimi" gibi bişi dedi ve ben de "yani" mi dedim, bir şey dedim, o sıra bir sessizlik oluştu ve ben o sessizlikte "olsun et yemiş olduk, et çok güzeldi" dedim kdkdj şaka yapılacak zamandı çünkü... arkasından da güldüm ama bi tek ben güldüm...

ulan mahmut yine seni andık köftehor...

“Allaaaahhhh sen büyüksün yarebbim” iç çekmesi..
devamında da şey derim “bir kız çocuğu oldu” ama neden söylendiğini bilmiyorum… araştırmadım da..

böyle anlarda sürekli “imam hatipler kapatılsın” diyesim geliyor. olur olmadık her anda, arkadaşlarıma heyecanlı bir şey anlatacakmış gibi yaparken, bir süre mesajla bir olay akışı anlatıp karşıda beklenti oluşturduktan sonra konuyu imam hatipler kapatılsın diyerek sonlandırıyorum. bilmiyorum kapatılmayabilirler ama olmadık yerlerde çok iyi gidiyor djsjk. KARŞINIZDAKİ DURDUK YERE İMAM HATİPLER KAPATILSIN DESE NE YAPARSINIZ?
(yıldız hanım gelmeden)

Queen’den bohemian rapsody….

MAMAAAAĞAĞAĞĞĞĞAAA

uuuuuuğuğuğuğuğuuuuu

eeeee anlatsaniza ya hiç aşık oldunuz mu ?

Geri