Galatasaraylı Torreira ile birlikte olan Devrim Özkan, iddialara yanıt verdi

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan oyuncu Devrim Özkan'ın hamile olduğu iddia edildi. Özkan'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

İddialarından ardından X hesabından paylaşım yapan oyuncu, “Bugün hakkımda çıkan haberler asılsız ve yalandır. Uzun süredir yapılan üzücü ve yıpratıcı haber ve sosyal medya paylaşımları hakkında hukuki süreç başlatılmış ve devam etmektedir. Sevgiler!” ifadelerini kullandı.

Kaynak

1699425908157-1696515516565-1678275714426-torreria-0.jpg

hep yolma peşindeler rahat bırakın topçularımızıı
eyyy devrimm

gardasim uzak dur gardasim

Şu "hukuki süreç başlatılmıştır" zırvasından sıkıldım artık.

Ülkede zaten uzay boşluğunu dolduracak kadar dava dosyası yokmuş gibi mahkemeler bir de bunlarla uğraşıyor. X bir haber olur noname bir tip "HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR", dandik filmi hakkında yorum yaparsın kimsenin tanımadığı az ünlü bir tip "AVUKATIM SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAK" Ulan artık kimse kimseye bir şey diyemez hale geldi. Gerçi sokakta yürüyen 10 insandan 8'inin avukat diğer ikisinin de influencer olduğu düşünüldüğünde kimi yurttaşlara da gelir sağlıyor bu durum.

Tabi ki sevmiyor hahaha ama bizim oğlanın motoru açmış resmen helal sana devrim

İnsanlarimiz da su var,kadin guzel ve bakimli/erkekse cemal olarak kadin kadar sevimli gorunmeyince,dogrudan algi kadinin erkegi parasi icin tercih ettigi yonunde.

Aslinda Lucas fizik olarak cok septik veya sevilmeyecek bir tip degil.Sahsi kanaatim gunumuzde kadinlar kendilerine o kadar iyi ve saglikli bakiyor ki,erkekler bu trende yetismeyi birakin,yanasamiyor bile.Genelleme yapip kadinin fitratinda olan guzellik olgusuna deginmiyorum bile.

Konuya gelince seviyor/sevmiyor,hamile veya degil,kendi ozel hayatlari beni ilgilendirmiyor.Evlenir ve cocuk sahibi olurlarsa,hele ki dogan cocuk erkek ve GS de saglam 6 numara pozisyonunda oynama ihtimali varsa,o zaman yorumlayabiliriz. : )

Geri