Galatasaraylı Sevgiliniz Varsa ;)

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Galatasaray'lı sevgilisi olanlar Galatasaraylı sevgiliniz ile maç günleri Nevizade'de buluşup renkli ve eğlenceli vakit geçebilirsiniz. Size alanın atmosferinden etkilenip duygusal cümleler kurmasıda söz konusu olabilir.

Galatasaraylı sevgiliniz ile hergün UEFA kupasını kazanıyormuşcasına mutlu ve huzurlu bir birliktelik geçirebilirsiniz.

Zaten secerken soruyoruz takımını eğer galatasaraylı değilse bir iki sorti ile döndurmeye calısıyoruz oda olmadı maçları ayrı yerlerde izleme tavsıyesı ile yollarımızı ayırıyoruz. Çokmu fanatik oldum ne :)

''Size alanın atmosferinden etkilenip duygusal cümleler kurması da söz konusu olabilir.''
Bunun sayesinde o cümleleri kuracaksa hiç kurmasın daha iyi. Futbol konusunda fanatik birine asla tahammülüm yok.

Şereftir seni sevmek
Senle ağlayıp gülmek
Galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek!

özellikle fenerlilerin tercih etmesi gereken sevgilidir, gülmeyi hak ettiklerini hatırlarlar, hayata tutunmaya hevesleri olur... hayatta gülmek diye bi şey varmış derler. bak duygulandım şimdi. :emoji_sweat:

iyi ki yok, hadi anam hadi..

angie'nin yıllardır yazılmayan konuyu nasıl bulduğunu sadece ben mi merak ediyorum..

müq bir uyumluluk sağlar
koç ali tayfasından olmaması ekstra değere sebebiyet verir : P

çok seksi ve güzel sevgilim
nereli acaba

Allah korusun…
Çemişgezeksporlu olmasını tercih ederim…

Geri