Berdush
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tarafsız açılmış bir başlık ve benim Fenerbahçeli olmam ile ilgisi bulunmuyor.gıcık lefty çık hesap ver......
Fenerbahcenin durumuyla Galatasarayın durumunun birbiriyle hiç alakası yok. Fenerbahcenin genel bir başarısızlık problemi var oyle bir başlığı ne zaman açarsan aç bir yorumda bulunmak mümkün. ama daha sezonu yeni açmış, transferleri tamamlanmamış ve tamamlanan transferleri henüz izleyememisken şimdiden böyle bir başlık açmanın manası olmadığını düşünüyorum.Tarafsız açılmış bir başlık ve benim Fenerbahçeli olmam ile ilgisi bulunmuyor.
Fenerbahçe için de açıldı çünkü GS son zamanlarda iyi oynamıyor maalesef.
![]()
Fenerbahçe hangi koşullarda yeniden toparlanır?
Fenerbahçe'nin eski günlerine dönebilmesi için ilk yapılması gerekenler nelerdir?www.ircforumlari.com.tr
En kötü UEFA ya giderizSen ağa adamsın ben gibi maraba değil. Bize böyle kurban.
Ne düşünüyorsun, gruptan çıkarmıyız?
Şampiyonlar Ligi beklemez ve başlık ona yönelik açıldı. Lig için zaman var elbette.Fenerbahcenin durumuyla Galatasarayın durumunun birbiriyle hiç alakası yok. Fenerbahcenin genel bir başarısızlık problemi var oyle bir başlığı ne zaman açarsan aç bir yorumda bulunmak mümkün. ama daha sezonu yeni açmış, transferleri tamamlanmamış ve tamamlanan transferleri henüz izleyememisken şimdiden böyle bir başlık açmanın manası olmadığını düşünüyorum.
Galatasarayin sezon başları her zaman böyle olmuştur gelenek gibidir adeta. En bariz örneği geçen senedir. Hele bir ligde en az 10 maç oynansın, grup maçları başlasın bakarsınız Galatasaray ligde ilk onda değilse ve grubunda sonuncu siradaysa (mumkunse tabi boyle birsey) bu tarz bir başlık açarsınız. hatta bizzat ben açarım söz
niye bu kadar sinirlendim ve ciddiye aldım onu da bilmiyorum ama neyse sakinim. konu Galatasaray olunca bende bir hareketlenme oluyor yapacak birsey yok.....

Ses getirecek demişlerdi ancak sahada hiçbir varlık gösterememiş.
Ne yaptı Galatasaray böyle yoksa Fener'e hırsından boş yere hayalet oyuncu mu transfer etti?
Son günlerde hakkında tek bir olumlu yorum duymadım.
Fenerbahçe'nin vardır bir bildiği ancak GS fark edemedi.
kalesini sekiz maç gole kapattı. aklında para olmasa neler olacak kim bilir.Futbolcular parasını Seçil’e kaptırmış işte. İmparator diye pazarladıkları kebapçı, Adana kabadayısı, takımda yokken bile oyuncuların malına çökülmesinin yolunu açmış. Daha ne olsun. Muslera topa atlarken belki aklında 700k dolar var, kim bilir.
Demek ki parasını faiziyle geri almış, sessiz kalıp salağa yatıyor : dddkalesini sekiz maç gole kapattı. aklında para olmasa neler olacak kim bilir.
Ne istiyorsunuz herkesi 10-0 yenip tüm kupaları alalım mı. PES2020 mi bu :d illaki iniş çıkış olacak, veya aldığımız transfer patlayacak, bir şeyler olacak yani. Önemli olan kuşlular gibi bunu alışkanlık haline getirmemek. :d