Galatasaray'da neler oluyor?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Tarafsız açılmış bir başlık ve benim Fenerbahçeli olmam ile ilgisi bulunmuyor.:)

Fenerbahçe için de açıldı çünkü GS son zamanlarda iyi oynamıyor maalesef.

Fenerbahcenin durumuyla Galatasarayın durumunun birbiriyle hiç alakası yok. Fenerbahcenin genel bir başarısızlık problemi var oyle bir başlığı ne zaman açarsan aç bir yorumda bulunmak mümkün. ama daha sezonu yeni açmış, transferleri tamamlanmamış ve tamamlanan transferleri henüz izleyememisken şimdiden böyle bir başlık açmanın manası olmadığını düşünüyorum.

Galatasarayin sezon başları her zaman böyle olmuştur gelenek gibidir adeta. En bariz örneği geçen senedir. Hele bir ligde en az 10 maç oynansın, grup maçları başlasın bakarsınız Galatasaray ligde ilk onda değilse ve grubunda sonuncu siradaysa (mumkunse tabi boyle birsey) bu tarz bir başlık açarsınız. hatta bizzat ben açarım söz ^12

niye bu kadar sinirlendim ve ciddiye aldım onu da bilmiyorum ama neyse sakinim. konu Galatasaray olunca bende bir hareketlenme oluyor yapacak birsey yok.....

Fenerbahcenin durumuyla Galatasarayın durumunun birbiriyle hiç alakası yok. Fenerbahcenin genel bir başarısızlık problemi var oyle bir başlığı ne zaman açarsan aç bir yorumda bulunmak mümkün. ama daha sezonu yeni açmış, transferleri tamamlanmamış ve tamamlanan transferleri henüz izleyememisken şimdiden böyle bir başlık açmanın manası olmadığını düşünüyorum.

Galatasarayin sezon başları her zaman böyle olmuştur gelenek gibidir adeta. En bariz örneği geçen senedir. Hele bir ligde en az 10 maç oynansın, grup maçları başlasın bakarsınız Galatasaray ligde ilk onda değilse ve grubunda sonuncu siradaysa (mumkunse tabi boyle birsey) bu tarz bir başlık açarsınız. hatta bizzat ben açarım söz ^12

niye bu kadar sinirlendim ve ciddiye aldım onu da bilmiyorum ama neyse sakinim. konu Galatasaray olunca bende bir hareketlenme oluyor yapacak birsey yok.....
Şampiyonlar Ligi beklemez ve başlık ona yönelik açıldı. Lig için zaman var elbette.

Tete transferiniz hakkında çok olumsuz yorumlar mevcut ve Şampiyonlar Ligi öncesi Galatasaray'ın bu eleştirileri dikkate alması gerekiyor.

1693891675160.jpeg

Ses getirecek demişlerdi ancak sahada hiçbir varlık gösterememiş.
Ne yaptı Galatasaray böyle yoksa Fener'e hırsından boş yere hayalet oyuncu mu transfer etti?

Son günlerde hakkında tek bir olumlu yorum duymadım.

Fenerbahçe'nin vardır bir bildiği ancak GS fark edemedi.

Başakşehir maçına farklı bir kadro ile çıkacaklarmış, neyse ki en azından sorunun farkındalar.

Şampiyonlar Lig'i uğruna lig maçlarını pek önemsemiyorlar ancak Şampiyonlar Ligi maçlarında da çok iyi oldukları söylenemez.

Ara transfer döneminde kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor.

Lig maçlarında hiçbir özen göstermeden sadece puan almaya odaklı oynuyorlar oysaki lig maçlarındaki her üstün oyunculuk aynı zamanda Şampiyonlar Ligi maçlarında da zorlanmayacakları anlamına geliyor.

Bu şekilde devam ederlerse oyunculuk kalitesi adına var olan imajlarını zedelemeye başlayacaklar.

Fenerbahçe'yi yenmek ya da şampiyon olmak taraftar için yeterli gelse de futbol camiasında asla yeterli değildir ki zaten bu sezon onu da başaramayacakları ortada. (!)

Aynen anca puan almak için oynasalar hep taktik Sjsjsj

Futbolcular parasını Seçil’e kaptırmış işte. İmparator diye pazarladıkları kebapçı, Adana kabadayısı, takımda yokken bile oyuncuların malına çökülmesinin yolunu açmış. Daha ne olsun. Muslera topa atlarken belki aklında 700k dolar var, kim bilir.

Futbolcular parasını Seçil’e kaptırmış işte. İmparator diye pazarladıkları kebapçı, Adana kabadayısı, takımda yokken bile oyuncuların malına çökülmesinin yolunu açmış. Daha ne olsun. Muslera topa atlarken belki aklında 700k dolar var, kim bilir.
kalesini sekiz maç gole kapattı. aklında para olmasa neler olacak kim bilir.

üç böyüklerin futbol şubeleri
kapatılsın

leylayı neden banladınız
leyla kim

Geri