Galatasaray - Young Boys ( 0 - 1 )

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Üzüldüğümü söyleyemem çünkü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak güçte bir takım değil ve lig maçlarında bizim yaşadığımız anlamsız puan kayıpları ile şampiyon oluyor yoksa o da olmayacak çünkü oynadığı düzgün bir maç yok.

Lille maçında biz son dakika penaltı şansızlığı yaşadık da elendik, o durumla dalga geçen bir takımın bu halde olmasına üzülmem.
Laflara bak tipik muhalif sözleri.Ligde Galatasaray kazanmamış onlar kaybetmiş güya.
Kimsin sen Quentin Tarantino mu?Senaryo yazmaya pek meyillisin Leftycim.
Galatasaray kötü futbol oynadı elendi diyebiliyoruz en azından.

1.Laflara bak tipik muhalif sözleri.Ligde Galatasaray kazanmamış onlar kaybetmiş güya.
Kimsin sen Quentin Tarantino mu?Senaryo yazmaya pek meyillisin Leftycim.
Galatasaray kötü futbol oynadı elendi diyebiliyoruz en azından.
Fenerbahçe geçen sezon kötü futbol oynamadı ancak Galatasaray geçen sezon da kötüydü. Bizim yaşadığımız şanssızlıklar sayesinde şampiyon olup 19.05 derbisinde, kendi evinizde bize yenildiniz. Sezon daha başlar başlamaz da kupa maçı yenilgisi ile devam etti.

Geçen sezon Fenerbahçe kötü futbol oynadı diyen lütfen futbol dersi alsın. Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıkan bir takımı bu kadar kötü gösteremezsiniz, üzgünüm.

Fenerbahçe geçen sezon kötü futbol oynamadı ancak Galatasaray geçen sezon da kötüydü. Bizim yaşadığımız şanssızlıklar sayesinde şampiyon olup 19.05 derbisinde, kendi evinizde bize yenildiniz. Sezon daha başlar başlamaz da kupa maçı yenilgisi ile devam etti.

Geçen sezon Fenerbahçe kötü futbol oynadı diyen lütfen futbol dersi alsın. Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıkan bir takımı bu kadar kötü gösteremezsiniz, üzgünüm.
Valla sen en son kılıçdarı savunuyordun battı gitti feneri savundun onda da bir şeye varamadı.
Derbide size yenildi diye kupayı size mi versinler.İyi oynamadan nasıl sizden fazla puan alıp şampiyon olduk.Hakem hataları desen oturup izleyelim gs lehine 5 penaltı varsa fener lehine 15 var.
Hiç demagoji yapmayalım lütfen.Üzgünsün tabi her fenerbahçeli gibi üzgün olmaya da devam edeceksin.Bu sene de en kötü ihtimalle gs alamazsa Beşiktaş alır kupayı yine sen de Ali Koç gibi sosyolojik tespitlerinizi yaparsınız.
Yaşayacağınız en büyük mutluluk sizin başarınız değil Galatasarayın başarısızlığı oluyor nedense xd

Valla sen en son kılıçdarı savunuyordun battı gitti feneri savundun onda da bir şeye varamadı.
Derbide size yenildi diye kupayı size mi versinler.İyi oynamadan nasıl sizden fazla puan alıp şampiyon olduk.Hakem hataları desen oturup izleyelim gs lehine 5 penaltı varsa fener lehine 15 var.
Hiç demagoji yapmayalım lütfen.Üzgünsün tabi her fenerbahçeli gibi üzgün olmaya da devam edeceksin.Bu sene de en kötü ihtimalle gs alamazsa Beşiktaş alır kupayı yine sen de Ali Koç gibi sosyolojik tespitlerinizi yaparsınız.
Yaşayacağınız en büyük mutluluk sizin başarınız değil Galatasarayın başarısızlığı oluyor nedense xd
Ben fanatik olmadığım için kimin başarılı olduğuna takılmam, iyi olan her zaman kazansın ancak kötü oyunculuk varken bir takımı da şampiyon oldu diye yüceltemem.

Bizim yolumuz açık, merak etme.:) Avrupa maçlarında ve lig maçlarında kozlarımızı paylaşırız.

Gsliler üzgün gsliler suskun gsliler yarali sabahlar olmasin

Fenerbahçe elenince geçilen dalgalar,atılan mesajlar vb şeyler..

gs elenince canımız sağolsun bunda da vardır bir hayır...

birde icardi storysi göremedim,Fenerbahçe yenilince gelip hemen icardi stroysi koyanlar nerdeler acaba ???

gerçekten komik hemde çok komik....sadece kazanınca ortaya çıkan taraftar grubu.iki gündür hocalarına,takıma,yönetime edilen küfürler hakaretler hava da uçuşuyor sosyal medyada.ah aldınız çok ah....

Fenerbahçe elenince geçilen dalgalar,atılan mesajlar vb şeyler..

gs elenince canımız sağolsun bunda da vardır bir hayır...

birde icardi storysi göremedim,Fenerbahçe yenilince gelip hemen icardi stroysi koyanlar nerdeler acaba ???

gerçekten komik hemde çok komik....sadece kazanınca ortaya çıkan taraftar grubu.iki gündür hocalarına,takıma,yönetime edilen küfürler hakaretler hava da uçuşuyor sosyal medyada.ah aldınız çok ah....
Futbol böyle bir şey yenince futbolcular da iyi olur yöneticiler de hoca da ama yenilince hepsi kötü olur. Bu sadece GS için değil tüm takımlar için böyle, bir dönemler FB taraftarının neler yaptığını, söylediğini unutmayın ve yarın işler kötüye gitmeye başlayınca kimler için istifa diyeceklerini ve kimler için küfür edeceklerini buradan tahmin edebilirz.
Aziz başkan ile kavgasız tarafar varmıydı veya tersi?

Futbol böyle bir şey yenince futbolcular da iyi olur yöneticiler de hoca da ama yenilince hepsi kötü olur. Bu sadece GS için değil tüm takımlar için böyle, bir dönemler FB taraftarının neler yaptığını, söylediğini unutmayın ve yarın işler kötüye gitmeye başlayınca kimler için istifa diyeceklerini ve kimler için küfür edeceklerini buradan tahmin edebilirz.
Aziz başkan ile kavgasız tarafar varmıydı veya tersi?
ben Fenerbahçeliyim,eskiden çok famnatiktim artık değilim,insanlarla konuşarak taraftar olmayı başaramayağımızı anladığımdan beri ilgilenmiyorum.aslında burda da konulara yazmam ama gsliler gelip Fenerbahçe konularında dalga geçince kızıyorum,kızdığım normal lig değil orda herkesin hakkı bende makara yapabilirim ama avrupa da Türk takımları için bir olmak lazım.ben bunun için yazıyorum yoksa yazmam,dediğiniz gibi her takım herkes küfürü edecek,bu da normal.

ben Fenerbahçeyi her maç esnasında eleştiriyorum kazanırken bile eksiklerini yazıyorum.kazanınca sevinen kaybedince eleştiren taraftar değilim.

ben Fenerbahçeliyim,eskiden çok famnatiktim artık değilim,insanlarla konuşarak taraftar olmayı başaramayağımızı anladığımdan beri ilgilenmiyorum.aslında burda da konulara yazmam ama gsliler gelip Fenerbahçe konularında dalga geçince kızıyorum,kızdığım normal lig değil orda herkesin hakkı bende makara yapabilirim ama avrupa da Türk takımları için bir olmak lazım.ben bunun için yazıyorum yoksa yazmam,dediğiniz gibi her takım herkes küfürü edecek,bu da normal.

ben Fenerbahçeyi her maç esnasında eleştiriyorum kazanırken bile eksiklerini yazıyorum.kazanınca sevinen kaybedince eleştiren taraftar değilim.
Yazdıklarınıza katılmamak elde değil, tabiiki fanatik gözleri kör değilsen.

Geçen sezon şampiyonluğu Fenerbahçe'ye vermeyeceklerini Ali Koç da anladı. Gördü eşlik ettiği organize kötülük şebekesini sonunda ve en son bizi yiyecek bunlar diye feryat etti.
Galatasaray lobisi hemen ortaya bir slogan attı:
"Türk futbolunda en büyük sorun Ali Koç"

Ali Koç'un da neyine başkanlık
Geçip baban gibi tatilini yapıp arka planda destekleyeceksin.
Türkiye'nin en büyük sermayesinin sahibi geçen hafta sahada itelendi yahu.
Gs lobisi böyle kazanıyor.
Yoksa Gs top mu oynuyor
Geçen sezon başı Okan gitsin mi diye düşünen kitle bunlar
2024'teki bütün kritik maçları kaybeden bunlar
Taktik yok, plan yok, kadro yok deyip nasıl başarılı oluyoruz diye soran taraftar bunlar.
Kopenhag yendi
Prag yendi
Young Boys eze eze yendi
10 kişi Fener yendi.

Geçen sezon Fener'in de masum olduğunu düşünmüyorum. Ali Koç bizi şampiyon yaptırtmayacaklar dediği yapılanma ile miydi bilemiyorum. Saha dışına çok taştılar çok. Yoksa Gs ile Fb, biz dahil tüm takımlardan iyiydi ama bu iyi olmanın cılkını saha dışında çıkardılar.

Geri