Galatasaray - Young Boys ( 0 - 1 )

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Yerden göğe kadar YB bu turu atlamayı hak etti. Bizim ligde bu takım olsa birkaçımızı GS gibi öttürecekti. TD’den önce kaleci bakın bence.

bazı şeyler bu takıma işlemiş. her zaman böyle. iki ileri bir geri. hiç değişmez bu. sportif ve mali olarak iyiye giderken bir bakıyorsun geçmiş sezondan eser yok. yönetim, teknik heyet, futbolcular.. bu maç sonrası radikal bir karar bekliyorum.

Sahte Mekteb-i Sultani diplomamla G.Saray sportif direktörlüğüne talibim.

Kendi adıma beklediğim sonuçtu ve hiç şaşırmadım. Galatasaray uzun zamandır kötü durumda ve sezona da iyi başlamadı. Şimdiden geçmiş olsun, fazla bir ilerleme kaydedemez hatta turu geçebileceğini bile sanmıyorum.
Young Boys yine hızlı oynar, Galatasaray ne olduğunu anlamadan golleri atar diye düşünüyorum. İlk maçı gördük ve Galatasaray sahada çok yavaş kalıyor.
Önceki maçta da yazmıştım ve turu geçemeyeceğini söylemiştim çünkü sorun karşısındaki takım değil, Galatasaray'ın iki sezondur iyi futbol oynayamıyor olması ve şampiyonluk ile bu durumu örtbas etme çabasıdır.

Oyuncular çok disiplinsiz ve Okan Buruk da kontrolü kaybetmiş durumda.

Sağlık olsun.

Gabriel Sara, Young Boys ile oynadığımız mücadele sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Oyuncumuzun değerlendirmeleri şu şekilde:

“Daha iyisini yapabileceğimi biliyorum. Bazı şeyleri iyi yapmış olabilirim ama böyle önemli bir maçta oyunum yeterli değildi. Daha iyisini yapmam gerekiyordu. Bence takımın ortaya koyduğu oyun başta iyiydi. Bazı riskler almamız gerekiyordu. Bunun sonucunda kontraya izin verdik. İyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum ama futbol bazen neyse o. Bazen istediğini gibi gitmiyor.”

“ADAPTE OLMAYI TERCİH EDİYORUM”

“Kendimi rahat hissetmeyi ve adapte olmayı tercih ediyorum. Beni neden transfer ettiklerini biliyorum. Ben o yeri dolduracak bir insan olduğuma inanıyorum. Çok iyi bir takımımız var. Herkes oynamaya hazır. Antrenmanlarda herkes elinden geleni yapıyor. Çok çalışıyoruz. Oyuna girecek herkes hazır. Grupça hareket ediyoruz ve ben de takıma yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorum.”

“Ne olursa olsun kazanmak istiyoruz. Avrupa Ligi veya Süper Lig’de nerede olursa olsun hedefimiz kazanmak.”

Oyucular üzerinde hakimiyeti kalmadığını da fark edebilse keşke.

Geri