- Web sitesi
- www.instagram.com
Bu bakiş açısıda güzelikinci uefa kupasını almak için bilerek elendik. plana sadık kal.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu bakiş açısıda güzelikinci uefa kupasını almak için bilerek elendik. plana sadık kal.
bizim müzede var bir tane. ikincisi için yer yok ama ne yapalım, ayarlarız.Üzülmeyin kedicikler. Uefadan devam ederiz birlikte
Plan deşifre oluyor : dddikinci uefa kupasını almak için bilerek elendik. plana sadık kal.
Kendi adıma beklediğim sonuçtu ve hiç şaşırmadım. Galatasaray uzun zamandır kötü durumda ve sezona da iyi başlamadı. Şimdiden geçmiş olsun, fazla bir ilerleme kaydedemez hatta turu geçebileceğini bile sanmıyorum.
Önceki maçta da yazmıştım ve turu geçemeyeceğini söylemiştim çünkü sorun karşısındaki takım değil, Galatasaray'ın iki sezondur iyi futbol oynayamıyor olması ve şampiyonluk ile bu durumu örtbas etme çabasıdır.Young Boys yine hızlı oynar, Galatasaray ne olduğunu anlamadan golleri atar diye düşünüyorum. İlk maçı gördük ve Galatasaray sahada çok yavaş kalıyor.
gülme komşuna gelir başına geçen sene bize gülüyordunÇok inanmıştım bu sezonu kapatıyorum