Maç Sonucu Galatasaray - Trabzonspor (4-1)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Galatasaray belki yarı finalde elenir elenmese de kırmızı kart görür sakatlık olur vs, fener bir şekilde kupa kazansın diye süper kupayı ne hale getirdiler

Koskoca Galatasaray varken kupa kimseye kalmaz, ne de olsa Avrupa fatihi...

Kupa maçını unuttuk, Trabzonspor'a başarılar dilerim.

: ))

Devranın sonu gözüktü misali ..
Hani denizden balık tutarsın son canını verdiği zaman çırpınışları olur ya o günler bugünlere geldi gibi ..

hızlı başlar maç umarım
ilk yarı kg var ikinci yarı kg var ..
Bol golü trabzonspor galibiyetine kadar yolu var bol golü maç sonu beraberlik en kötü..

Fatih Tekke: "3 oyuncunun durumu belli değil. Trabzonspor olarak oynayacağımız her maç bizim için çok değerli. Duygu olarak ne durumda olursak olalım, çalıştığımızı sahada görmek istiyorum. Pes etmeden bunu yapmamızı istiyorum. Biz, insanların bu oyundan keyif almasını sağlamalıyız."

Okan Buruk: "Bizim için Süper Kupa önemli ve değerli. Galatasaray olarak daha önce bu kupayı defalarca kazandık. Üstüne çalıştığımız her kupa önemli. Sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zaman zaman zorlanıyoruz. Bu durum Trabzonspor için de geçerli. Çok iyi iki takım mücadele edecek. Çok başarılı bir teknik adamla, başarılı bir sezon geçiren bir Trabzonspor var. Umarım sakatlıkların olmadığı, oyunun güzel olduğu bir maç olur."

Yabancı takımların kupa maçları genelde bol gollü oluyor, bakalım bu maçta kaç gol olacak?

Maçın saati değişmiş, ben de 16.00 olunca fark ettim.:)

kupa maçı izlenmez. üç atar geçeriz.

Geri