Galatasaray - Sivasspor ( 6 - 1 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ben yorum yapmıyordum ama Fener çok geçmiş. Kayıtsız kalamadım. Feneri siz salın. Fenerle oynanmadı bu maç çünkü…
Tırnaklarınızı kemire kemire izliyorsunuz her maçımızı, sizin başarınız bizim başarısızlığımıza bağlı. Çok umursamıyoruz sizi xd sıradan bir anadolu takımısınız. Sıradan anadolu kulüpleri de 11 yıldır kupa yüzü görmüyor siz de xd

Tırnaklarınızı kemire kemire izliyorsunuz her maçımızı, sizin başarınız bizim başarısızlığımıza bağlı. Çok umursamıyoruz sizi xd sıradan bir anadolu takımısınız. Sıradan anadolu kulüpleri de 11 yıldır kupa yüzü görmüyor siz de xd
Siz gslilerdeki bu ego ne zaman bitecek yaaaa jfjfnnf voleybol izledim ben üzgünüm hdnnfnf

Lefty, angie bir salı bizi artık hahahahahahhaha yav 6 gol atmışız benim bu kadar yorumum yok. Şampiyonluk falan mı kovalıyorsunuz hala? Arkadaşlae bakım bu fener adamı hasta eder, boşverin salın shahahhs
Maç bitti ve 6-1 yendiniz, sakin ol lütfen!!!:)
Aylardır yaşadığınız şok ve travmalar sonrası maçı 6-1 kazandığınıza inanamadığınızın farkındayım.

Kolay değil tabii ki... Önce Şampiyonlar Ligi'nden postalandınız, sonra Avrupa Ligi'nden şutlandınız, sonra Süper Kupa maçı için hevesle sahayı çıktınız ancak Fenerbahçe maça as oyuncuları ile çıkmadığı gibi sahadan çekilip size maç oynatmadı ve şimdi de başka takımların yarattığı puan kaybı sayesinde şampiyon olmak üzeresiniz ve FB derbiye çıkıp da bizi yenerse ne yaparız korkusu yaşıyorsunuz...

Korkma lütfen çünkü sizi kendi sahanızda 19.05'te Y E N E C E Ğ İ Z!!!

Maç bitti ve 6-1 yendiniz, sakin ol lütfen!!!:)
Aylardır yaşadığınız şok ve travmalar sonrası maçı 6-1 kazandığınıza inanamadığınızın farkındayım.

Kolay değil tabii ki... Önce Şampiyonlar Ligi'nden postalandınız, sonra Avrupa Ligi'nden şutlandınız, sonra Süper Kupa maçı için hevesle sahayı çıktınız ancak Fenerbahçe maça as oyuncuları ile çıkmadığı gibi sahadan çekilip size maç oynatmadı ve şimdi de başka takımların yarattığı puan kaybı sayesinde şampiyon olmak üzeresiniz ve FB derbiye çıkıp da bizi yenerse ne yaparız korkusu yaşıyorsunuz...

Korkma lütfen çünkü sizi kendi sahanızda 19.05'te Y E N E C E Ğ İ Z!!!
Screenshot_20240505_103247_Gallery.jpg

10 olurdu icardinin attığı gol çok nizami ve temiz golü yediler kalecinin beceriksizliğini göremediler

19 Mayıs'ta evlerinde onlara unutamayacakları bir mağlubiyet yaşatacağız ancak öncesinde Sivas berabere kalsa yeter bize ve böylece derbinin heyecanı artar.:)

Bu Sivasspor niye maça çıktı ki?

@HosgeldinHarunAbi nin dediği gibi bu iş derbiye kalacak anlaşılan ancak tabii Karagümrük maçı var öncesinde...
Lefty senin bu amansız ve uçsuz bucaksız umudun da olmasa… :D gerçekten Allah Fenerbahçe taraftarlarına sabır versin. Ali Koç diye bi yalı çocuğunu musallat etmişler başınıza; milletin başarısızlığını bekliyorsunuz başardık diyebilmek için :emoji_sweat_smile:

RAMS Park çıkışında bi bardak soğuk suyunuzu istemeyi unutmayın arkadaşlar. Lakin bu takım size merhamet etmeyecek…

lefty futbol yorumları çok tatlı değil mi kdjdks okurken eğleniyorum lsjfdj.

Geri