Galatasaray - Samsunspor ( 3 -2 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
son dakika Ziyechin topu adamın eline çarpıyo halil hemen maçı bitiriyo...
sizin yapacağınız işin....

osi icardinin formasını çıkarıyor sahaya icardinin sevincini yapıyor.
Birileri takım mı dedi.Takım tutacaksanız böyle takım tutun Mert Hakan gibi çapulcuların efendi gibi tutulduğu takımları değil.

Teknik Direktörümüz Thomas Reis, “Takımımın göstermiş olduğu performanstan ötürü gurur duyuyorum. Sonuçta Galatasaray’a karşı oynadık; ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Kendi evlerinde oynadılar, ilk golden sonra oynamak kolay olmadı, zor geçti. İlk yarı elbette ki bizim adımıza biraz zor oldu. Takım olarak aslında fena bir performans göstermedik. Devre arasında, defans arkasındaki boşlukları değerlendirmemiz gerektiğini oyuncularımla konuştum. Golü bulduk ancak sonrasında Galatasaray ikinci golü attı. Bu gol, beklemediğimiz bir anda geldiği için şok etkisi yarattı. İkinci golü yedikten sonraki 10 dakikada, aslında daha fazla cezalandırılabilirdik. İki takım arasında bazı gol şansları gitti, geldi diyebilirim, ama hakemle ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Yine de belirtmem gerekiyor; ilk yarıda verilmeyen bir penaltımız olduğunu ve Ntcham’ın pozisyonunda penaltı olduğunu düşünüyorum. Bunun verilmediği kanaatindeyim. Ayrıca, Galatasaray’ın atağında, üçüncü bölgede uzun top geldiğinde Lubomir Satka’ya yapılan bir faul vardı. Onun da faul olduğu düşüncesindeyim. Ama takımımın göstermiş olduğu performanstan ve oyuncularımdan kesinlikle gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Osimhen: ‘Burada çok mutluyum’

Osimhen, galibiyetin ardından şunları söyledi: “Öncelikle Türk halkını selamlıyorum, bugünün ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Türkiye’ye gelmeden önce ‘Büyük İnsan’ı bilmiyordum geldikten sonra öğrendim. Ne anlama geldiğini öğrenmeye çalıştım. Çok büyük saygı hak ediyor, ona karşı çok fazla daha şey yapmalıyız. Tarih için çok önemli biri, ben de saygı duyuyorum. Mauro Icardi için önemli bir gün oldu. Burada bana hep iyi davrandı, takım için önemli figür. Çok güçlü geri dönecektir, ona güveniyoruz. Takım için çok önemli bir lider. Galibiyeti ve gollerimi ona armağan ediyorum. Milli takımlara gideceğiz, bize de öz güven oldu. Döndüğümüzde de her maçı kazanacak gücümüz var. Çok önemli bir galibiyet aldık. Galatasaray’da çok mutluyum, taraftarlar beni çok seviyor. Ben galibiyeti onlara armağan ediyorum.”

Kaynak

Geri