inanılmazHakemi satin almislar arkadaşlar jxjdjdjd
Icardinin gol oncesi faullll var![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
inanılmazHakemi satin almislar arkadaşlar jxjdjdjd
Icardinin gol oncesi faullll var![]()
BAY huzursuzluğu 50m a satarım.üç puan iyi güzel de sahada yoktuk, çok kötü oynadık. sanki takımda bir huzursuzluk var gibi.
Bu işler aminle olmuyor, akıllarını başlarına almazlarsa hapı yutarlar veya kafaları o güne kadar dong edip oyun oynamaya başlarlar.Amin.
Hha yuzu gulmesin dedim gulmicek![]()
Yemin billah bıktık bunların eyyamından. Nasıl bir güçleri, nasıl bir bağlantıları var bunların? Arkadaş bu ülkede bu olayların üstüne yürüyecek bir tane savcı yok mu? 85 milyonun gözü önünde yaşanıyor her şey. Her yerde mi adamları var bunların? Al bak bir de üstüne hakeme küfür ediyor. Futbolcu hakeme orada 2 tokat çekse yine bir şey olmayacak diye düşünüyorum artık nedense;Hahaha satin aliyorlar
Bu ne böyle ya ndnsns
Yemin billah bıktık bunların eyyamından. Nasıl bir güçleri, nasıl bir bağlantıları var bunların? Arkadaş bu ülkede bu olayların üstüne yürüyecek bir tane savcı yok mu? 85 milyonun gözü önünde yaşanıyor her şey. Her yerde mi adamları var bunların? Al bak bir de üstüne hakeme küfür ediyor. Futbolcu hakeme orada 2 tokat çekse yine bir şey olmayacak diye düşünüyorum artık nedense;
Abi kaleci maleci alamayız artık belli oldu. Ederson Fenerbahçe yapıyor, Donnarumma zaten City’e geçecek, Antwerp kalecisi United yolcusu. Muslera’yı bulana kadarki saçma sapan Zapata, Franco döngüsüne girdik diye düşünüyorum yine. Hayırlısı olsun.Kaleci şart oğlu şart.
Dün yenilen golde Torreira değil Günay hatalı arkadan basmaya gelen oyuncu olduğunu görüyor Günay, Torreira görmüyor ona rağmen pas çıkıyor. Olmaz öyle.Abi kaleci maleci alamayız artık belli oldu. Ederson Fenerbahçe yapıyor, Donnarumma zaten City’e geçecek, Antwerp kalecisi United yolcusu. Muslera’yı bulana kadarki saçma sapan Zapata, Franco döngüsüne girdik diye düşünüyorum yine. Hayırlısı olsun.
Aynen öyle. Torreira’lık bi şey yok o golde fakat yönetim “Hazır, bekletiyoruz. İstediğimiz oyuncuyu alırız.” naraları atarken biz kaleci çekemiyoruz. Pena’yı getirsinler okeyim ben. Karşı çıkan da olacağını sanmıyorumDün yenilen golde Torreira değil Günay hatalı arkadan basmaya gelen oyuncu olduğunu görüyor Günay, Torreira görmüyor ona rağmen pas çıkıyor. Olmaz öyle.
Bu transferden haberim yoktu.Abi kaleci maleci alamayız artık belli oldu. Ederson Fenerbahçe yapıyor, Donnarumma zaten City’e geçecek, Antwerp kalecisi United yolcusu. Muslera’yı bulana kadarki saçma sapan Zapata, Franco döngüsüne girdik diye düşünüyorum yine. Hayırlısı olsun.
pena elcheye gittiAynen öyle. Torreira’lık bi şey yok o golde fakat yönetim “Hazır, bekletiyoruz. İstediğimiz oyuncuyu alırız.” naraları atarken biz kaleci çekemiyoruz. Pena’yı getirsinler okeyim ben. Karşı çıkan da olacağını sanmıyorum
Oraya kiralamışlar evet şu an farkettimpena elcheye gitti
Bu transferden haberim yoktu.
Tatil yapmış olur.Şampiyonlar ligine giden Galatasaray yerine Avrupa Ligi’ndeki Fenerbahçe’yi seçerse de tabii Ederson’un tercihi ajsjjsjs