Maç Sonucu Galatasaray - Liverpool ( 1 - 0 )

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
devreye en az iki farkla girmek gerekiyordu. değerlendiremedik pozisyonları. deplasman oyunumız belli, fark lazım bize.

devreye en az iki farkla girmek gerekiyordu. değerlendiremedik pozisyonları. deplasman oyunumız belli, fark lazım bize.
Osimhen'in son maçlardaki son vuruşları çok kötü fark ettin mi? Hep dağa taşa vurmaya başladı. Gerçi yanında Barış Alper var.

uefa olaya el attı. tertemiz golümüzü ofsayt diye iptal ettiler, şaka gibi.

maçı televizyonda izlerken pozisyonun başında ofsaytı görmek ne kötü ya :d

Ya her topa atlama birader bi dur ya. Buz gibi golü yedin anasını sattığımın yerinde. Bok var koş ota boka. Çevre kontrolü hiç mi olmaz bi insanın ya. Salak adam

sara'nın çok değil azıcık beyni olsa şu maç üç, dört olmuştu.

maçtan önce izlediğim spor programında konuşulanlar yaşanıyo şu an
Live duran toplarda karambole çok gol atıyo dediler o şekilde yedik
el olmasa maç zora girerdi

Okan’ın basireti bağlantı yine. Bugün değişiklik yapacak inşallah. Yoruldu takım. Cumartesi günü derbi oynadı bu adamlar.

Derken Roland giriyor… Umarım Barış çıkar…

Adamım Sallai girdi.. hemencecik sarı kart aldım..
Bir de 2 faul yapar alayım, dehşet oran var :)

Sara ilk geldiğinde ne şutlar çekiyodu
Okan Hoca sonrası herkesin performansı düşüşe geçiyo

Orta saha çıkartıp bek sokmak… hem de iki kez üst üste… Sanki rakip orta sahayı kolay geçemiyormuş gibi… nys…

Barış'ı salacan sadece koşacak
Juventus taraftarı hazır Barış'ı beğenmişken gönderelim gitsin

Abi neden Eren? Neden Sane girmiyor? İlerde top tutmasından mı korkuyorsun Okan? Ne çeşit bi adamsın lan sen ya? Çıldırıyorum burada değişikliklere bak ya. Bu işin bi de Anfield’ı var farkında mı değil acaba?

Tebrikler Galatasaray.
Yalnız bu ülkede hiç spiker yetişmiyor ya, çok kötü bu adam. Gereksiz bağırıyor, aşırı taraflı anlatıyor vs.
Ses tonu iyi değil. Sessiz izledim maçın çoğunu.

Küçük takım taraftarlarınada geçmiş olsun başka sefere artık..

deplasmana iki farkla gitsek güzel olurdu ama olmayınca olmuyor yapacak bir şey yok. güzel mücadele ettik.
liverpool'u eleyip adım adım finale gidiyoruz. kupa bizim artık, buradan dönüş yok.

Ben şok ben manşet Tebrikler valla. Liverpool da hiç mi oynayamaz ya hayret

Geri