Maç Sonucu Galatasaray - Liverpool ( 1 - 0 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Yenilince bahane aramak bunun ismi. Her takım kurallar çerçevesinde hedefe gitmek için uğrașıyor ve hakemler de gerekli uzatmayı zaten yapıyorlar ve faul yoksa devam ettiriyorlar. Ne bu böyle, sanki fever, kartal,..... hiç yere yatmamıșlar hayatlarında.
Kıskançlık, çekememezlik,...... çok kötü bir durum abi.

internette İspanyol hakem inşallah twitter kullanıyodur diye yazıyolar :dd

Yenilince bahane aramak bunun ismi. Her takım kurallar çerçevesinde hedefe gitmek için uğrașıyor ve hakemler de gerekli uzatmayı zaten yapıyorlar ve faul yoksa devam ettiriyorlar. Ne bu böyle, sanki fever, kartal,..... hiç yere yatmamıșlar hayatlarında.
Kıskançlık, çekememezlik,...... çok kötü bir durum abi.
hahahah ya bu kadar yüzsüz olmayın vallahi billahi ya:D
utanın az ne olur sessiz kalarak yapabilirsiniz bunu :D

biz son maçı konuşuyoruz biraz adil olmak herkese lazım bence...
Son maç, ilk maç fark etmez. Ben futbol genelinde yașananları söylüyorum, yani sizinde farkınızın olmadığını.
Son maçı konuşalım ama geçmişde bizim yaptıklarımız unutulsun mantığıyla adalet arayamayız.

Son maç, ilk maç fark etmez. Ben futbol genelinde yașananları söylüyorum, yani sizinde farkınızın olmadığını.
Son maçı konuşalım ama geçmişde bizim yaptıklarımız unutulsun mantığıyla adalet arayamayız.
futbolda adalet diye kıvranacak en son sıradasınız inan...
yapılan yok mu size var evet ama diyorum ya size yapılanlar diğer takımların yanında devede kulak.

hahaha fair-play uygulanmalımıydı evet ama bazen oluyor böyle son dk şeysi diyelim...
Ama mesela Salai'nin üstünden atlayınca işte görmek istediklerim dedim yalan yok ... Yalandan yere yatıyor devam ettirince jet hızı... Arkadaşlar futbolda kimse ak kaşık değil ama yeter savunmayın yani yerden kalkmıyor oyuncularınız... Hakim Zyeich mi ne vardı sizde çok güzel özet geçmişti antremanlar ile ilgili kdsjfkd:D

Ayrıcaaaa şu Uğurcan'a inanmayan sadece ben miyim bilemedim :D:D:D Dakika geçirmek için atmadıysa bir şey bilmiyorum ... Yemin edebilirim ama ispatlayamam... inandırıcı gelmiyor bu adam :D

Sayın arkadaşlar oturduğunuz yerden Galatasaraya sallamak kolay
Galatasaray son yıllarda Süper Lig'e hükmeden bir takım
Sürekli Avupa'da boy gösteren bir takım
Küçük takımların bütün moral motivasyonu Galatasaray'a çelme takmaktan ibaret
Hiçbir zaman kendi takımınızın geçmişini ve geleceğini düşünmüyorsunuz
Varsa yoksa Galatasaray diyorsunuz
Bu durumda herhangi bir Galatasaraylının sizin yazdıklarınıza onay getirmesini beklemeniz gülünç
Önce kendi günahlarınızın bedelini ödeyin
Daha sonra Galatasarayla ilgilenirsiniz

Zamanı gelir Frankfurttan 5 yeriz, zamanı gelir Juventus'a 5 atarız
Buranın sinir stres sevinç üzüntüsünü yaşamayı biz biliriz ve şu an burayı yaşamak istiyoruz
Lütfen Avrupa konularını Süper Lig konularıyla meşgul etmeyin
Lütfen Süper Ligle ilgili mevzuları Süper Lig konularına yazın

hahaha fair-play uygulanmalımıydı evet ama bazen oluyor böyle son dk şeysi diyelim...
Ama mesela Salai'nin üstünden atlayınca işte görmek istediklerim dedim yalan yok ... Yalandan yere yatıyor devam ettirince jet hızı... Arkadaşlar futbolda kimse ak kaşık değil ama yeter savunmayın yani yerden kalkmıyor oyuncularınız... Hakim Zyeich mi ne vardı sizde çok güzel özet geçmişti antremanlar ile ilgili kdsjfkd:D

Ayrıcaaaa şu Uğurcan'a inanmayan sadece ben miyim bilemedim :D:D:D Dakika geçirmek için atmadıysa bir şey bilmiyorum ... Yemin edebilirim ama ispatlayamam... inandırıcı gelmiyor bu adam :D
Tabi inandırıcı gelmez ve sevmezsiniz çünkü adamın Beşiktaş'a alerjisi var her maç panter kesiliyor karşınızda. Ben olsam ben de sevmezdim kanka.

Müsait oldum biraz bir şeyler yazayım dedim melnur ve scope zaten gerekeni söylemiş. Şu aşamada olmayan; aynı zamanda sentetik kimyasallar kullanıp bu başlığı meşgul etmeye çalışan arkadaşlar konuyu bi terk edebilir mi?:D

şampiyonlar liginde mücadele etmeyen bu konularda konuşmayacak demedik mi? lütfen, rakip takım taraftarlarına ayrı rica ediyorum, bizimkilere ayrı. rütbemiz farklı, unutmayın.

Geri