Galatasaray - Liverpool (1-0)

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bugün değişik bir şeyler olabilir, çok ümitsizliğe kapılmayın.. Avrupa maçları farklı olur.

Barış topu son sürdüğünde pas verseydi goldü :)

hayırlısı bakalım

bu akşam maç zamanı yazamiyciyim maçtan sonra görüşürüz :p

bundan iyisi olmazdı, yapmamız gereken her şeyi gayet iyi yaptık.
ikinci yarı üzerimize üzerimize gelecekler. konsantrasyonumuzu kaybetmeden maçın bitmesini bekleyeceğiz. umarım erken gol bulur biraz rahatlarız.

Güzel güzel böyle devam. Isırarak oynayacaz, topla çok haşır neşir olmadan maksimum 5 pasta topu rakip kaleye yaklaştıracaz. Dönenleri toplamaya çalışacaz. Bu kadar basit.

Aynen devam aslanlarım benim.

60 ta Barış-Sane değişikliği bir de zahmet olmazsa.

çok iyi kontra yapıyoruz
son topları da güzel kullansak daha farklı olurdu
bundan sonra güzel kullanırız inşallah

Güzel güzel böyle devam. Isırarak oynayacaz, topla çok haşır neşir olmadan maksimum 5 pasta topu rakip kaleye yaklaştıracaz. Dönenleri toplamaya çalışacaz. Bu kadar basit.

Aynen devam aslanlarım benim.

60 ta Barış-Sane değişikliği bir de zahmet olmazsa.
60 erken, barış'ı son nefesine kadar kullanmalıyız. affettirmek istiyorsa kendini yırtacak bir taraflarını.
sane erken girerse gider maç.

Gerzek Okan dakika 60’ı geçmiş hala yunusla oynuyor bu adam futboldan hiç anlamıyor.!her oyuncu 90’lık değildir gs 9 kişi oynuyor

19,5 üst faul oynadık, teşekkürler çocuklar.. haydi Galatasaray dayan bakalım, benim kumarım biter.

22,5 üst faul de geldi.. bal kaymak ohh.. dayan bakalım Galatasaray.. yeme lan artık aman ha.
Bugün zengin ettin bizi aman ha aman.

Geçmiş olsun Liverpool ve gizli sevdalılarına D: sevinmek başka bahara kaldı

Geri