Galatasaray - Konyaspor ( 3 - 0 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Galatasaray
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
fenerin atak üstüne atak yaptığı, harika bir futbol oynayıp lig sonuncusuna beş attığı yerde hiç atak bile yapmadan, kendimizi yormadan ligin kaliteli oyuncularına sahip konyaspor'una üç atıyoruz. (galatasaraylılar olarak bu kötü oyunla gelen galibiyetin hesabını kendi aramızda yapar, bu durumu dışarıya yansıtmayız diye düşünüyorum)

ndombele çılgın dönüşleri ve dikine gidişleriyle hafızamda kalacak iyi maç çıkardı

Hangisini tutsam aklım diğerinde kalırdı :D

istatistiksel olarak kötü değildik ama oyun olarak berbattık. maçı erken koparıp, yedekteki gençleri görmeyi çok istiyordum, olmadı. sanırım bu sezon oyunumuzdan ödün verdiğimiz ilk iç saha maçı (pres açısından) kazanmak iyi, önemli ama oyun tehlikeye davet ediyor.

maç hiç güzel değildi

duzgun izleyemedim
kazanmak guzel

inanılmaz bir performans sergiledik. kötü gibi görünen oyun sergileyerek rakipleri umutlandırdık. okan hoca gerçek bir stratejist… her yiğidin harcı değil takımı oynamıyor gibi gösterip 3 golle maç kazandırmak. :emoji_writing_hand:

Kaan Ayhan saka mi ya adam her yerde oynuyo
geldiginde bunu niye aldik diye cok elestirdim butun konusmalarimi agzima tikadi
boyle joker oyuncuya can kurban <3

Futbol oynamadan, çaba göstermeden kazanılan maçlarla ilerleyen Galatasaray'ı tebrik ederim ancak bizim karşımıza çıktıklarında bir zahmet oynasınlar ki yenmenin de bir zevki olsun.

Futbol oynamadan, çaba göstermeden kazanılan maçlarla ilerleyen Galatasaray'ı tebrik ederim ancak bizim karşımıza çıktıklarında bir zahmet oynasınlar ki yenmenin de bir zevki olsun.
yalnız istatistik olarak o maçta %55 oynama oranına sahiptik. bizden çok kötüyken gelip şunu demeniz. ah lefty.

yalnız istatistik olarak o maçta %55 oynama oranına sahiptik. bizden çok kötüyken gelip şunu demeniz. ah lefty.
Sizden çok kötü mü?:)
Kupa maçından bir beklentim yok ancak mayıs derbisinde bu kez kimin iyi olduğu netleşecektir.

Wilfried Zaha'dan eleştirilere yanıt

Kendisine sosyal medyadan olumsuz yorumlar yapan kullanıcılara yönelik bir paylaşım yapan Zaha, şu ifadeleri sarf etti:

"Gelip olumsuz yorum yapan kişilere;

Beni sevmiyorsan takip etme sosyal paylaşımlarıma yorum yapma.

Olumsuz konuşursan işini kolaylaştırmak için seni engelleyeceğim böylece bir daha aynı hatayı yapmayacaksın."

Wilfried Zaha, Galatasaray'ın Konyaspor'u 3-0 yendiği maçta 1 gol kaydetmişti.

Kaynak

önemli olan 3 puan abdülkerim kendini aştı

takım geçen seneki oynuyla milleti öyle bir beklentiye soktu ki, millet her haftayı iple çeker olmuştu. 2009'daki bordo maçında emre tilev'in "allahım brezilya mı!" repliğindeki heyecanı yaşatıyordu millete. resmen premier ligten esintiler sunan bir takım havasındaydı. düşünsene feneri içerde dışarda tokatlamışsın, son maçına sarhoş çıkıp hem de, beşiktaş'ı tokatlamışsın, başakşehir'e gol olup yağmışsın vs vs vs. e bu sene de hazır takımın üstüne bolca serpilmiş çilekler eklenince millet de haliyle beklentiyi iyice arşa çıkarttı. ama bu sene takım bi türlü oturmadı, sabit bir kadro yok, çilek dediğimiz adamlar 1 hafta oynuyor 5 hafta yok. ama buna rağmen uçuyor, kaçıyor, uzay takımı dedikleri fener ile kafa kafaya gidiyoruz.

bu maçta da istatistikler ortada. 7 tane eksiğimizin olduğu bi maçta durum şöyle olmasına karşın millet ağız büküyor oynanan oyuna. haklılar mı evet. çünkü bi kere geçen seneki oyunun tadı damağımızda kalmış.

Adsız.jpg

en büyük rakibinin 2 oyuncusu sakatlanınca 2 hafta dötü başı oynadı, puan kaybetti. biz bu maça 7 tane eksikle çıkmamıza rağmen ve en önemlisi de forvetimiz olmamasına rağmen 2.80 xG üretmişiz ama işte millet gözünden ziyade başka yerleriyle maçı izlediği için çaba göstermeden oluyor........

bütün bu olumsuzluklara rağmen kafa kafaya gittiğimiz için fenerlilerin klasik ocak ayı etkinlikleri kapsamında yine bi tarafları oynamaya başladı. yok takım içinde kavga var, yok takım mutsuz, yok onun maaşı, yok bunun gözü diye klasik mide bulandırıcı taktiklere başvuruyorlar. geçen seneden biliyoruz biz bu oyunlarınızı ama merak etmeyin bu senede ensenize vura vura şampiyon olacağız. siz şimdilik size yatıp bize aslan kesilen anadolu takımlarının galibiyetleriyle avunadurun.........

Geri