Galatasaray - Kasımpaşa ( 3 - 3 )

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
İlahi güç = Lefty … Sürekli berabere 3-3 dedi, dediği oldu
Futbolu doğrudan profesyonel futbolculardan öğrenme avantajı diyelim ve gözlem yeteneği, biraz da altıncı his faktörü eklenince tahminlerim çoğu zaman tutuyor fakat iddia oynamadığım için bu yüksek oranı kaçırmış oldum.:)

Kasımpaşa biliyorsun ki geçen sezon çok iyiydi ve dün de pes etmedi, onları tebrik etmek gerekiyor. Fenerbahçe'den bile iyi oynadılar.

Uğur Meleke: "Seyrantepe’de oynanan maçı Osimhen’li ve Osimhen’siz iki perde olarak değerlendirmek gerek. Osimhen sakatlanıp çıktıktan sonra Galatasaray’ın rotasyon sebepli defoları çıktı ortaya. Okan Buruk 20 günde 7 maçlık sert fikstür içinde dün doz aşırı bir rotasyona başvurdu ve bu karar Galatasaray’da birçok defoyu ortaya çıkardı" [Hürriyet]

Futbolu doğrudan profesyonel futbolculardan öğrenme avantajı diyelim ve gözlem yeteneği, biraz da altıncı his faktörü eklenince tahminlerim çoğu zaman tutuyor fakat iddia oynamadığım için bu yüksek oranı kaçırmış oldum.:)

Kasımpaşa biliyorsun ki geçen sezon çok iyiydi ve dün de pes etmedi, onları tebrik etmek gerekiyor. Fenerbahçe'den bile iyi oynadılar.
Senin bu prof futbolculardan öğrenme avantajını ve gözlem yeteneğini , biraz da 6. His föktörünü Fenerbahçe maçlarında neden göremiyoruz acaba . Her maç Fenerbahçe yorumlarını neden sürekli galip ve yenilmez olarak okuyorum acaba ben ;d

Şu yorumdan sonra yalan yok Allah'ım lütfen 3 3 yada 3 4 alsın kasımpasa demistim hahahah:D
Ben de hem Allahim hem de Nesine Platformunun yuzu gözü hürmetine lütfen Ajax maçı üst bitsin, Ajax alsın, Karşılıklı gol olmasın demiştim :d

İkimiz de Allah’ın sevdiği kuluymuşuz :d

Açık açık, hiç çekinmeden hakemleri tehdit ettiğini de geçiştirmemek gerekir. Bu laflara ancak rasyonellikten uzaklaşmış bir avuç gözü dönmüş holigan destek verebilir. Oysa pozisyon da net penaltı. Maksat günah keçisi seçmek, tepkileri buraya yönlendirmek;

Geri