Nitch
Bronz Üye
ee sonra ?Juve dk 55'e kadar 3'ler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ee sonra ?Juve dk 55'e kadar 3'ler.
Abi kıskançlık çok kötü bir şey.ee sonra ?
Birader köy takımı juveyi yenmekle olmuyor bu işler. Akşam nottingham maçı var. Gerçek Avrupa takımı kimmiş o zaman karar ver…bu konu gündemden düşmemiş. abartmıyor musunuz?
yendik, bitti gitti. muhteşem tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan, ülkesinin medar-ı iftiharı, UEFA ve SÜPER kupa sahibi, 1481’den beri kültürün simgesi, 1905’den beri sporun beşiği anlı şanlı galatasarayımız için normal şey bunlar.
2 atar yollarlar sizi gibi hissettimBirader köy takımı juveyi yenmekle olmuyor bu işler. Akşam nottingham maçı var. Gerçek Avrupa takımı kimmiş o zaman karar ver…
canı gönülden fenerimize tam destek. hadi alalım şu maçı.Birader köy takımı juveyi yenmekle olmuyor bu işler. Akşam nottingham maçı var. Gerçek Avrupa takımı kimmiş o zaman karar ver…
Kardeşim biz dünya devinden 2 yemiş olacağız. Kasımpaşa’dan hallice juveden değil…2 atar yollarlar sizi gibi hissettim
Yarın maç kaç kaç biter?Kardeşim biz dünya devinden 2 yemiş olacağız. Kasımpaşa’dan hallice juveden değil…
aw bi dünya dalga konusu post hazırlamıştım yenilecektiniz diye
5 atmak ne bq ya.
göklerden gelen bir karar var. bu kararın önüne nasıl geçebilirsin.Kardeşim biz dünya devinden 2 yemiş olacağız. Kasımpaşa’dan hallice juveden değil…
aw bi dünya dalga konusu post hazırlamıştım yenilecektiniz diye
5 atmak ne bq ya.
Sizin maç kaç kaç biter?@No Pasaran yandık. Bi 20 yıl da bunj konuşacaklar kfjfjjfjf
Sizin maç kaç kaç biter?