Galatasaray - Juventus (5-2)

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
bu konu gündemden düşmemiş. abartmıyor musunuz?
yendik, bitti gitti. muhteşem tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan, ülkesinin medar-ı iftiharı, UEFA ve SÜPER kupa sahibi, 1481’den beri kültürün simgesi, 1905’den beri sporun beşiği anlı şanlı galatasarayımız için normal şey bunlar.

bu konu gündemden düşmemiş. abartmıyor musunuz?
yendik, bitti gitti. muhteşem tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan, ülkesinin medar-ı iftiharı, UEFA ve SÜPER kupa sahibi, 1481’den beri kültürün simgesi, 1905’den beri sporun beşiği anlı şanlı galatasarayımız için normal şey bunlar.
Birader köy takımı juveyi yenmekle olmuyor bu işler. Akşam nottingham maçı var. Gerçek Avrupa takımı kimmiş o zaman karar ver…

Kardeşim biz dünya devinden 2 yemiş olacağız. Kasımpaşa’dan hallice juveden değil…

aw bi dünya dalga konusu post hazırlamıştım yenilecektiniz diye

5 atmak ne bq ya.
göklerden gelen bir karar var. bu kararın önüne nasıl geçebilirsin.

Ama itiraf etmezsem olmaz. Orgazm oldum izlerken. Sevmesem de bir Türk takımının juve gibi takımı domine ederek yenmesi beni zevkten 4 köşe yapmadı desem yalan söylemiş olurum

Bi bizde fener Cimbom sürtüşmesi,Kavgası var sanırdım.!Napoli taraftarı,inter taraftarı hep Cimbom lehine juventus aleyhine paylaşımlar yapıyor D: büyük kavgalar sanal alemde

Geri