Galatasaray - Juventus (5-2)

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
son 5 yıldır italya'da ilk 3'e girmekte zorlanan takıma karşı sıradan bir galibiyet alan galatasaray'ı kutlarız. şaka şaka, son yılların türk futbolu adına en sükseli galibiyeti oldu. juventus her zaman juventus'tur. atletico'dansa juventus diye hepimiz söyledik. ben yine de bu kadar madara olacaklarını düşünmemiştim. galatasaray'a karşı resmen forvetsiz ve topun arkasına geçerek oynamak tamamen intihardı, 10 kişi de kalınca ilk maçtan turu bıraktılar. şu maçtan sonra hocayı kovarlar, biz de 40 yıl juventus'a hoca kovdurttuk diye bunları dinleriz. sizin yapacağınız işe...

son 5 yıldır italya'da ilk 3'e girmekte zorlanan takıma karşı sıradan bir galibiyet alan galatasaray'ı kutlarız. şaka şaka, son yılların türk futbolu adına en sükseli galibiyeti oldu. juventus her zaman juventus'tur. atletico'dansa juventus diye hepimiz söyledik. ben yine de bu kadar madara olacaklarını düşünmemiştim. galatasaray'a karşı resmen forvetsiz ve topun arkasına geçerek oynamak tamamen intihardı, 10 kişi de kalınca ilk maçtan turu bıraktılar. şu maçtan sonra hocayı kovarlar, biz de 40 yıl juventus'a hoca kovdurttuk diye bunları dinleriz. sizin yapacağınız işe...
Bu kadar kötü oynayacaklarını kimse tahmin etmemiştir ancak Inter maçının da etkisi mutlaka var. Tarihler çok yakın ve o maç sonrasında büyük tartışmalar yaşandı, üzerine de bu maça çıktılar. Elbette bugünkü kötü oyunun yine de bahanesi olamaz.

Bu kadar kötü oynayacaklarını kimse tahmin etmemiştir ancak Inter maçının da etkisi mutlaka var. Tarihler çok yakın ve o maç sonrasında çok büyük tartışmalar yaşandı, üzerine de bu maça çıktılar. Elbette bugünkü kötü oyunun yine de bahanesi olamaz.
Üzüldüm sizin için :)

şu an güç zehirlenmesi yaşıyorum. şampiyonlar ligi top 10 takımlarından karma takım yapsınlar yine yeneriz. gelin.

Şu konuya biraz daha objektif görünmeye çalışan malum takımlı alabilir miyiz? Mesela @angie de bir yorum eda edebilir. Gel angie, üzülme, üzüm ye.

Helal lan size. Beşiktaşlı olarak tebrik ediyorum gururumuz olmasanizda utancimiz olmadiniz

MAKSİMUMUM FENERBAHÇELİ ZEKASI VE HAYAL DÜNYASI

Ben size ne olacağını söyleyeyim.
Galatasaray vura vura devam edecek, sonunda yine babayı alacaksınız.

Jose mor’da kırmızı yedi iyice cennete döndü bugün

Geri