Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her şey olur bu maçta Lefty her şey … Ama gönlüm 2-1 den yana.
Rengimiz belli : dd
Ben de Juventus'tan farklı bir galibiyet bekliyorum ancak bu durumun Fenerbahçe taraftarı olmamla ilgisi yok, iki takımın son maç performansları üzerinden yaptığım bir değerlendirme sadece...Her şey olur bu maçta Lefty her şey … Ama gönlüm 2-1 den yana.
Gregorio olacaktı kalede. Neyse farketmez kimin olduğu.Perin neler yapabilecek bakalım?
Maç skoru tahmini yapmış mıydın? Üst yorumlara bakmadım.Gregorio olacaktı kalede. Neyse farketmez kimin olduğu.![]()
Benim tahminim Galatasaray 3-2 alacak ama bu skor yetmez İtalya'da eleniriz.Maç skoru tahmini yapmış mıydın? Üst yorumlara bakmadım.
Baktım, yapmamışsın.![]()
Galatasaray bu aşamaya gelene kadarki süreci iyi değerlendiremedi ve tabii Ki Fenerbahçe de aynı durumda maalesef.Benim tahminim Galatasaray 3-2 alacak ama bu skor yetmez İtalya'da eleniriz.![]()
İkisininde başarısız olduğunu düşünmüyorum. Bazı zayıf takımları hafife alıyoruz bu da pahalıya mal oluyor. Hem Galatasaray hem Fenerbahçe ilk 8'e kalabilecek takımlar oysa.Galatasaray bu aşamaya gelene kadarki süreci iyi değerlendiremedi ve tabii Ki Fenerbahçe de aynı durumda maalesef.
Güzel maç olacak bence ve bu hafta tüm takımlardan iyi bir mücadele bekliyorum.İkisininde başarısız olduğunu düşünmüyorum. Bazı zayıf takımları hafife alıyoruz bu da pahalıya mal oluyor. Hem Galatasaray hem Fenerbahçe ilk 8'e kalabilecek takımlar oysa.
Avrupa maçlarınızı izliyorum ancak Juventus olunca daha da hevesle izleyeceğim demektir.@Lefty izlicen mi
hahaha inşallah .... gerisini maç bitiminde söylicem kanka
www.instagram.com