Galatasaray - Hatayspor ( 2 - 1 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Fernando Muslera: “Motivasyonum Galatasaray’dır”

Kaptanımızın açıklamaları şu şekilde:

“Önce taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Onlar biliyorlar bizim neler yapabileceğimizi. Onların sayesinde de geri dönüşler yapabiliyoruz. Zor bir mağlubiyet aldık biliyorsunuz. Bazen Ferrariler de kaza yapabiliyorlar. Salı günü tekrardan başlamaya karar verdik. Bu da ilk sonucu oldu.

Elias, Gabriel ve Michy’e de hoş geldiklerini söylemek istiyorum. Michy’e de ayrıca galibiyete onun katkısından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Takım arkadaşlarım çok fazla çalıştılar. Mauro’nun da az önce röportajını dinledim onun da dediği gibi bizim geliştirmemiz gereken birçok şey var. Şu an sezonun başındayız. Her zaman yüzde yüzümüzü vermemiz ve daha iyisini istememiz gerekiyor.

Motivasyonum Galatasaray’dır aslında. 13 yılda 17 kupa kazanmış bir takımda bahsediyoruz. Çok iyi oyuncular da buraya gelmek istiyorlar. Bu formayı giymek istiyorlar. Bu konuda da gelen oyuncularla ilgili yönetime teşekkür etmek istiyorum. Gelen oyuncuların ne gibi değişiklikler yarattığını görüyoruz zaten. Bunları aynı zamanda ilk 11’de hem de değişikliklerden sonra oyuna giren arkadaşlarda görebiliyoruz. Çok katkı veren oyuncular hepsi. Onların da daha fazla katkı vererek devam edeceklerine inanıyorum ve bu şekilde yapmalarını çok isterim.”

Gariban Hatayspor'u yenip sonra da büyük takımız diye havalara girerler. :)
Maçı izlemedim ki zaten neyini izleyeceğim? Gol kralı Icardi'nin penaltı golünü mü yoksa iyi bildiğimiz oyuncumuzun golünü mü?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi maçlarına böyle giderse değil 5, en az 10 tane yer ve gelir.

Yeniliyoruz dert oluyor, yeniyoruz dert oluyor. Rahat bıraksanıza Galatasaray'ı kız. Kendi takımınızla ilgilenin biraz jfkdksk

Mhk, federasyon, hakem, büyükekşi, zart zurt xd xd xd

Ağlayarak günlüğünüze yakın kuşçuklar xd

esrarcılar ve jokeyciler uzatmalarla beraber maçı 99 dakika bizden daha sıkı takip ettiler
hatay gol atınca içlerinde BURUK bi sevinç bi o kadar da endişeyle izlediler
çünkülük GALATASARAY on dakika içinde yirmi gol de atabilirdi öyle de kalp ağrıları var
Kilama Icardi'nin ayağına vurduğu zaman bu otçularla jokeyciler adama nasıl küfrediyolar üf adam Türkiyede oynadığına pişman oldu
Icardi yerden kalkar kalkmaz topu eline aldı avına kitlenmiş ASLAN rahat durur mu bi çaktı ses bütün??? bütün filelerden ses geldi böyle asmr videosu gibi rahatlatıcı..
Batsman geçen sene bunların el bebek gül bebek baktığı bi oyuncuydu
gol attığında şöyle ağayıp zıplıyolardı

herif bize geleceği için bizim maçta sevinmedi bunların içine bi öküz oturdu
başladılar kötülemeye.. yok çok kaçırıyo da yok süper lig oyuncusu değil de bilmem ne
adam 11 kişinin arasından herkes izlerken kafasını bi soktu top da filelerle buluşmadı mı
bu esrarı keş ve jokeyciler nasıl üzgün nasıl ağlıyolar
bir umut izledikleri 99 dakikalık maçın sonunda kıpkırmızılar ama öyle böyle değil
nasıl anlatayım kelimeler KIYAFETSİZ

IMG_2509.jpeg

içlerinden diyolar ki lan adamlarda zaten şampiyon kadro var
üstüne bir de sara jelert batsman çektiler
ki bu adamlar da oynamaya başlayıp kendilerini bulduklarında çok farklı şeyler olacak
şimdi bu daha başlangıç 25. şampiyonluk ve 5. yıldız geldiğinde acı acı ağlatıcaz hepinizi
istisnasız HEPİNİZİ...

Türkiye'de herkes hakem ama sadece rakip takıma karşı hakemlik yaparlar kendi takımları söz konusu olunca hakemliğe gerek yok çünkü, onlar hep kurallarla oynarlar, asla kural dışı davrannazlar. İşte tipik türk usulü taraftarlık hep rakibin eksiği, hatası,,...... üzerinden kendilerinin haklı olduğunu ısbatlamaya çalışırlar ve bu hikayeye de gerçekten inanırlar.

Bjk maçında hayal kuramadınız mıydı? Jdjdjdjjdnd
Sene sonunda şampiyon olduğumuzda beraber kurarız hayallerimizi ;d

Bu

Bu yıl ki en büyük başarınız bu olacak xd bu cümleyi not al lütfen :dd
Bunlar da fener gibi başladı . Galatasaray şampiyon olur 5-0 , UEFA’yı aldık 5-0, süper kupayı aldık 5-0 , Bejekeye içerde dışarda 3 atar , 5-0 , bu sene 5. Yıldızı takarız 5-0 ;d

Mhk, federasyon, hakem, büyükekşi, zart zurt xd xd xd

Ağlayarak günlüğünüze yakın kuşçuklar xd
oyunu kötü buluyoruz, eleştiri yapıyoruz, okan hocayla olmayacak mı acaba diyoruz ama bakıyoruz istatistikler ortada. mhk, federasyon, hakem demeye devam edebilirler.

oyunu kötü buluyoruz, eleştiri yapıyoruz, okan hocayla olmayacak mı acaba diyoruz ama bakıyoruz istatistikler ortada. mhk, federasyon, hakem demeye devam edebilirler.

IMG_4172.jpeg

Samsun 1.25 ten gol çıkaramamış Beşiktaş 0,51 den 2 gol yapmış.

Maçı izlemedim ama bu bile bir çok şeyi anlatıyor.

Geri