Galatasaray - Ç. Rizespor ( 6 - 2 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Galatasaray
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kerem Demirbay: "Takım olarak çok iyi oynadık"

Üç golüyle galibiyete büyük katkıda bulunan Kerem Demirbay, Trendyol Süper Lig’de 6-2 kazandığımız Çaykur Rizespor mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kerem Demirbay, “Öncelikle Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum ve Mithat kardeşime geçmiş olsun diliyorum. İnşallah kötü bir şeyi yoktur. Çok mutluyum. Takım olarak çok iyi oynadık. Umarım bu galibiyet şampiyonluk yolunda önemli olacak.” diye konuştu.

Kaynak

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray'a deplasmanda 6-2 mağlup oldukları maç sonrası konuştu. Palut, Mithat Pala'ya da değindi.

İlhan Palut'un açıklamaları şöyle:

"Mithat Pala ile alakalı üzgünüz. Bileğinde kırık şüphesiyle hastanede tetkikleri yapılıyor. Görüntü pek iç açıcı değil.

"BU KADAR KÖTÜ DEFANS YAPARSANIZ MUTLAKA YENİLİRSİNİZ"

Gerek takım halinde topun arkasındayken, gerek atakları savuşturma, takım savunması anlamında hiç günümüzde değildik. Ofansif anlamda bir şeyler yapmaya çalıştık, direndik. Böyle bir deplasmanda bu kadar kötü bir defans yaparsanız mutlaka yenilirsiniz.

Gelen topların birçoğunun gol olması hak ettiğimiz yenilgiyi daha ağır bir hale getirdi. Toparlanacağız ve daha iyisini yapmaya çalışacağız."

Kaynak

Rize'ye saplıyorsun ses Kadıköy'ün Fenevbahçe takımından geliyor. ALLAH'ım sen nelere kadirsin böyle...

Yıl olmuş 2024 hala Fenevbahçe diyenler var. Tövbeler ya rabbim… fjjdjdjdj

hakem kontrolü kaybetti ama güzel gollerin önüüne geçemedi
kerem beyin ilk golü jeneriklik usta işi
solunu çok iyi kullanıyor

Helal olsun. Bütün goller de birbirinden güzeldi. Hele dayının ki :emoji_sunglasses:

Kerem Demirbay: "Hat trick yaptım ama çok daha önemli şeyler var. Icardi'nin yaptığı jest müthiş bir şey. İşte böyle takım oluyorsun."

IMG_5716.jpeg

Şu pozisyonda faulü rize kullandı ya lan… Bak yine aklıma geldi te allam ya…

lefty ne zaman galatasaray kötü puan kaybedebilir dediğinde fark atıyoruz.
sen hep konuş lefty :p

Geri