Galatasaray - Beşiktaş ( 2 - 1 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Maç nasıl sonuçlanır?

• Galatasaray kazanır

Kullanılan: 11 61.1%
  • Beşiktaş kazanır

Kullanılan: 7 38.9%
  • Berabere biter

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Rakiplerden birisi mutlaka yenilmeli ki bizimle olan derbi maçlarında da Fenerbahçe her ikisini de yenip daha fazla puan kaybettirsin. Bu derbiyi alan takımı sonrasında biz yeneriz ve Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.
Galatasaray kazanacak diye bir çok defa yazdım, sürpriz değil ve tabii ki böylece şampiyonluk yarışında dengeler değişmeye başladı. Önümüzdeki süreçte her iki takımı da yenip şampiyonluk yolumuza devam edeceğimiz. :kalp:

anket maç saati 7-6 beşiktaş öndeydi bugün 9-7 olmuş

İbrahim Üzülmez: Gecenin bu kadar basit duran top golleriyle sonuçlanması maalesef hocaya yazacak faktörler. Rakipte Osimhen ve Sanchez gibi iki tane duran toplarda dikkat edilmesi gereken oyuncu var. Doğrudan önlem alınması gerekenler listesinde ilk sırasında yazan madde bu olmalı, yani en dikkat edilmesi gereken bariz tehlikeye bu kadar kolay teslim olmak izahı zor bir durum. Eşleşmeler çok sıkıntılıydı, faturası da ağır oldu.

Ahmet Çakar da tam bir hayalperest...

Ahmet Çakar: Galatasaray kazandı. Hak ettiler ama ligin havası daha 10. haftadan kaçıverdi. Puan farkları, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Kadıköy'de; Beşiktaş'ı ise kendi evinde yenmesi ve bazı oyuncuların muhteşem performansı, siz bu satırları okurken "Galatasaray bu işi bu sene de bitirdi herhalde" dedirtecek. Pek tabii ki köprünün altından çok sular akar ama G.Saray'ın ışığı çok parlak.

100 gün bu konudan çıkmazlar artık. 1 milyon da tweet paylaşırlar… kfjjfjjfjf

buna penaltı değil diyen bi yorumcu hakem emeklisi falan ya da internette bi satır yazı görmedim
Icardinin pozisyonuna penaltı değil diyosanız siz ya beşiktaşlısınız ya satılıksınız
bunun başka açıklaması yok

devletin beşiktaşa olan yakınlığı
vay anasını
biz daha stada ulaşımı düzelttiremedik
jokeyciler devletten neler alıyor
ama işte "malum yapı devletin içinde Galatasarayın adamı var" falan filan
yersen

Geri