Yosun yalandan siteyi yavaşlattı dalga geçemeyelim diye ama bu engel mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yosun yalandan siteyi yavaşlattı dalga geçemeyelim diye ama bu engel mi?
Olmaz mı. Lig bitti mesela bugün. Nisanda garantileriz şampiyonluğu…kısa süreli mutluluk, bir tatminsizlik, ne bileyim yendik bitti gitti moduna bürünme.. bunlar sende de oluyor mu?
los galacticos olduğumuzdan mı? yeniyoruz herkesi, bu lige fazlayız sanırım.
sahada güzel bir oyun yoktu, en azından beklediğimiz bir oyun yoktu ama bireysel olarak takım farkını koydu. kalite farkı belli etti kendini.Olmaz mı. Lig bitti mesela bugün. Nisanda garantileriz şampiyonluğu…
Osimhen çocuk gibi seviniyor. OSİMHEN. Diyorum ki iyi ki Galatasaray …
Bir de neden Gaassaray biliyor musun? Kötü oynayınca eleştiriyoruz, ibra etmeyip başkan gönderiyoruz. “Yetmez bize bir kupa, şimdi hedef Avrupa” diye pankart açıyoruz tribünlere.
Kuşlar yenilince “hakem” “bizi şampiyon yapmayacaklar” “şerefli üçüncülük” “en şerefli ikincilik” falan hep bir bahane. Sonra neden başarı gelmiyor….
Gaassaray hem bir HİS takımı hem bir KOLEKTİF AKIL takımıdır.

Kim kimi düşürüyor iyi bak istersenEkli dosyayı görüntüle 102629Ekli dosyayı görüntüle 102630Ekli dosyayı görüntüle 102631
aa maç bitti dalga geçmeyi unutmuşum, işte öyle bi derbi beşiktaş maçları… bi de miyop + astigmat olunca küçük şeyleri seçemediğimden dalga geçemiyorum… (çok rahatım demiştim)aa akşam maç varmış unutmuşum, işte öyle bi derbi beşiktaş maçları… bi de miyop + astigmat olunca küçük şeyleri seçemiyorum… (5-1 alıyoruz çok rahatım) (yosun ve siri)