Galatasaray - Beşiktaş ( 2 - 1 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Maç nasıl sonuçlanır?

• Galatasaray kazanır

Kullanılan: 11 61.1%
  • Beşiktaş kazanır

Kullanılan: 7 38.9%
  • Berabere biter

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
kısa süreli mutluluk, bir tatminsizlik, ne bileyim yendik bitti gitti moduna bürünme.. bunlar sende de oluyor mu?
los galacticos olduğumuzdan mı? yeniyoruz herkesi, bu lige fazlayız sanırım.
Olmaz mı. Lig bitti mesela bugün. Nisanda garantileriz şampiyonluğu…

Osimhen çocuk gibi seviniyor. OSİMHEN. Diyorum ki iyi ki Galatasaray …

Bir de neden Gaassaray biliyor musun? Kötü oynayınca eleştiriyoruz, ibra etmeyip başkan gönderiyoruz. “Yetmez bize bir kupa, şimdi hedef Avrupa” diye pankart açıyoruz tribünlere.

Kuşlar yenilince “hakem” “bizi şampiyon yapmayacaklar” “şerefli üçüncülük” “en şerefli ikincilik” falan hep bir bahane. Sonra neden başarı gelmiyor….

Gaassaray hem bir HİS takımı hem bir KOLEKTİF AKIL takımıdır.

Olmaz mı. Lig bitti mesela bugün. Nisanda garantileriz şampiyonluğu…

Osimhen çocuk gibi seviniyor. OSİMHEN. Diyorum ki iyi ki Galatasaray …

Bir de neden Gaassaray biliyor musun? Kötü oynayınca eleştiriyoruz, ibra etmeyip başkan gönderiyoruz. “Yetmez bize bir kupa, şimdi hedef Avrupa” diye pankart açıyoruz tribünlere.

Kuşlar yenilince “hakem” “bizi şampiyon yapmayacaklar” “şerefli üçüncülük” “en şerefli ikincilik” falan hep bir bahane. Sonra neden başarı gelmiyor….

Gaassaray hem bir HİS takımı hem bir KOLEKTİF AKIL takımıdır.
sahada güzel bir oyun yoktu, en azından beklediğimiz bir oyun yoktu ama bireysel olarak takım farkını koydu. kalite farkı belli etti kendini.
hakem demeye gerek yok, onlara da vermedi, bize de. özeleştiri yapacaklarına buradan yürüyorlar. bak şu maçta beraberlik bile olsaydı atacağım foto şuydu.

bu kulüpte başarısızlığa yer yok, kimsenin yeri garanti değil. icardi canımız ama birkaç hafta gol bulamasın yuhlarız. sara, ve sanchez bu ligin çok çok üstünde oyuncular. performansları tartışmaya kapalı. birkaç maç kötü oynasınlar hafiften sesimiz çıkmaya başlar. işte bunu rakip takımlar ve taraftarları anlayamaz.

Haber değeri olmayan bir maç ama dillerinden düşürmüyorlar.
Neyse sonuç kazandılar tebrik ederiz

3cu9exh.jpg

5-0 yenildiğimiz maçta tebrik etmişiz.Hakem şunu yaptı yağmur yağdı gök gürledi icardinin amcası doğum yaptı gibi bahanelerle ağlamadık di mi?
Maça hakem diye Yosunu atasak gene yenilecek gene ağlayacaklar.
Fenerbahçe futbolda çığır açtı zaten.Oynayamadığı her maçta kale direğini bile Galatasaraylı olmakla suçluyorlar.
Hadi git lefty seni teselli etsin yosuncum ona anlat derdini xd

aa akşam maç varmış unutmuşum, işte öyle bi derbi beşiktaş maçları… bi de miyop + astigmat olunca küçük şeyleri seçemiyorum… (5-1 alıyoruz çok rahatım) (yosun ve siri :emoji_innocent:)
aa maç bitti dalga geçmeyi unutmuşum, işte öyle bi derbi beşiktaş maçları… bi de miyop + astigmat olunca küçük şeyleri seçemediğimden dalga geçemiyorum… (çok rahatım demiştim)
şampiyonluğu şimdiden kutlasak da uefaya odaklansak keşke, oyalanıyoruz böyle… ii gclr.

efendi beşiktaşlıların attığı başlığa bak
bir sürü de dalga geçen var
siz busunuz işte
tam olarak busunuz
siz yapınca sus pus oluyorsunuz dalga geçiyorsunuz sıkıntı yok
başkası yapınca mıy mıy mıy mıy mıy mıy mıy mıy
adaletmiş hakmış hukukmuş hiçbiri umrunuzda değil
siz sadece kollanmak istiyorsunuz

2 sezondur beşiktaşın hali tam olarak bu

Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyok Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiğimiz maç sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Psikolojik anlamda çok önemli bir maçtı. Bugün kazandığımız takdirde 8 puanlık bir fark oluyordu. Bay haftasına giriyoruz. Şu an en yakın rakibimiz Samsunspor. Onlarla 6 puan fark var. Beşiktaş ve Fenerbahçe ile 8 puan var. Bay haftasından sonra fark daha belirgin şekilde ortaya çıkacak. Bugün kazanmak istiyorduk. Galatasaray takımı benim 2,5 senelik dönemimde çok fazla derbi kazandı. Derbi oynamaya alışkın bir takımız. Buradaki konsantrasyonumuz, isteğimiz, derbi maçlara odaklanmamız çok daha farklı oluyor."

"Beşiktaş gibi bir rakibe çok fazla net pozisyon vermeden maçı bitirdik. Yediğimiz gol uzaktan bir şutla geldi. Geçiş hücumları oldu. Topu ilk defa bu kadar bir rakibe verdik. İki forvet oynadığımız zaman biraz daha Ndour boş kaldı. Yine Rafa’nın Joao Mario ile birlikte hareketlilikleri oldu. Ayaklarına çok iyi birbirlerine yakın oynayan bir takımdı. Oyun içerisinde zorlandığımız yerler belki buralar oldu."

"RAKİBİMİZE ÇOK POZİSYON VERMEDİK"

"Orijinal bir sol bekle oynamadık. Barış’ın geçen sene çok iyi oynadığı maçlar vardı. Bölge değiştirdikçe bazen oyuncuların performansı değişiyor ama oyunun devamında daha iyi oynadı. İkinci yarı sağ tarafa geçince çok daha iyi oynadı. Oyun içinde 4-4-2 oynayan bir takıma göre çok rakibimize pozisyon vermedik. Maç içinde 2-0’ı yakaladığımızda daha öndeydik. Rakibimize baskılara devam ettik. Yine bu bölümde çok fazla pozisyon vermedik. Maçın son dakikasında yediğimiz golle maç 2-1’e geldi. Üzüleceğimiz yer orası olabilir. Hak ettiğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum. Rakibimiz istekli ve motiveydi. O yüzden bu galibiyet önemli ve değerli. Birkaç gün dinlenip Tottenham maçının hazırlıklarına başlayacağız. Oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum."

"Çok güzel bir atmosfer vardı. Bir futbol karşılaşmasını güzelleştiren bir taraftar vardı. Oyunun içerisindeydi. Bu yaratılan atmosfer ve iki takımın da oynamaya çalışmasıyla git gelli bir maç oldu. Rakip geçiş hücumlarıyla pozisyon bulmaya çalıştı. Genel olarak güzel bir maç oldu. Çok fazla pozisyon vermedik. Kazandığımız için çok mutluyuz. Önemli bir galibiyet."

Geri