Fotoğraf çektirmeyi sevmeyen insan

Konu sahibi son olarak 3280 gün önce görüldü
Ya poz vermeyi sevmiyordur ya da fotojenik olmadığını düşünüyordur.​

Gördüğüm tipsiz kişiler fotoğraf çektirmekten hiç hoşlanmıyor.

Bende bir tipsiz olarak hiç sevmiyorum.

ben bir tipsiz olarak profesyoneller sayesinde güzel çıkabileceğimi düşünüyorum

Ben bir tipsiz olarak çekmesini bilen usta ellerden çıkan fotolarma bayılıyorum. Beni ikna ediyorlar:(

Sevmiyorum.
Güzel olmadiğim icin degil, beni benden daha iyi cekecek birine rastlamadigim icin belkide.

Eskiden boyle bir huyum vardi lakin cektgim ve cekindigim cogu fotoyu sakladigim icin guzel ani oluyor. (:

Tip vs hikaye amac ani kalsin

bazen güzel çıkıyor bazen çirkin belli olmuyor(:

Fotojenik değilim,objektiflere gülümsemeyi sevmiyorum.

Poz vermeyi bilsem fotoğraf çektirmeyi de seveceğim. Instagramım sürekli aynı açıdan aynı pozla çekilmiş selfielerle dolu. Utanç verici ama ne yapalım yani?

Poz vermek hiç bana göre değil bu konuda inanilmaz kötüyüm ayrica fotojenikte değilim lanet olsun ya

Toplu çekilen ve resmi olarak çekilen bir fotoğraf olmadığı takdirde hiç bir zaman tek başıma fotoğraf çektirmeyi sevmiyorum. Nedense çok yapmacık geliyor bana. Genelde tek çekilmiş olduğum fotoğraflar habersiz çekilen oluyor :)

Hiç fotojenik bir insan olmadığımı düşünüyorum. Tipsiz de sayılmam hani:d Fotoğraflarda kesinlikle güzel çıkmadığımı düşünüyorum, daha doğrusu olduğum gibi çıkmıyorum. Vesikalıklarım berbat misal. Ama bunun tam da çeken kişiyle ilgili olduğunu söyleyebilirim şöyle ki kesinlikle sevdiğim ve güvendiğim biri çekince çok güzel çıkıyorum, ışıl ışıl. Çünkü fotoğraf çekiminde kasılan biriyim:d En güzel fotoğraflarımı da hep kocam çekmiştir çünkü bu dünyadaki en sevdiğim ve güvendiğim kişilerden biri o. Ve bir de en yakın dostum, adaşım çekmiştir:d ikisinin ortak noktası şu ki fotoğraf çekmeye bayılıyorlar, mutlaka bu hobinin benim güzel çıkmama katkısı vardır:d

çekinmek yazan var mı diye bakmaya gelmiştim varmış geldim gördüm gidiyorum

Geri