Evet buranın miladı doldu artık! Hadi herkes evine dönsün,başka işlerle uğraşsın uzatmalara gerek yok şampiyonluk gitti..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
#ForumsalGenelAfİstiyoruzun süredir burada olanlar için sıkıcı ve üzücü bir durum aslında. ama ara ara böyle dönemlere giriyoruz; yine toparlanır mı bilemiyorum. bence birkaç revize şart. mesela ban sürelerinin uzunluğu aşırı gereksiz (örn: kürt kedisi ve duhan) ayrıca foruma sadece raporlarla ilgilenecek, konu editleyecek, üye banlayacak, sorun giderecek yöneticiler değil; konu açacak, aktifliği sağlayacak, yenilikler yapabilen moderatörler de gerekiyor. yönetim bunu ne zaman akıl edecek acaba?.........
mahlaslar hariç olsun lütf................Öncelikle genel af getirilmeli. Tüm banlar kaldırılmalı, herkes yeniden foruma dahil olabilmeli. Forumun gücü çeşitliliğinden gelir, susturulan her hesap bir fikrin eksilmesidir.
Merhaba, Forumu benden daha çok aktif olarak siz kullanıyorsunuz. Gidenlerin neden gittiğini girmeyenlerin neden girmediğini gruplaşmaların kimler tarafından yapıldığını sizler çok daha hakimsiniz, benim toplasan 2-3 kişi ile muhabbetim vardır oda çok nadir olarak.
Foruma yenilik yapmak tabiki de isteriz yarışma düzenleyelim böyle olmaz dediniz. bir yarışma sorumlusu tuttuk ayı dolmadan canından bezdirdiniz.
Foruma yeni üye olan arkadaşlar oldu bazıları hatta davet etti insanları gelir gelmez zorbaladınız sen şusunuz sen busunuz yok öyle yok böyle diye diye gelenlerde gitti.
Eskiler neden gelmez bilemem, diğer yönetimi katı diye eleştiriyordunuz uğraştım daha adil olsun diye, lakin bunu da gevselik olarak kabul edip her olayı her konuyu dikta ettirmeye kalktınız.
Tabiki de benim de hatalarım var insanım ama zerre yenilik yapmak gelmiyor burası için içimden, Çünkü verilen emeğin harcanan zamanın giden paranın asla bir kıymeti değeri olmayacak, en ufak bir size karsı yapılmıs sorunda sanki daha önce cabalayıp birşeyler yapmak için uğraşan bizlerin hiç emeği yokmuş gibi nemrut taşlar gibi taşlayacaksınız, velevki sizin istediğiniz olmadı yada sizden yana olunmadı diye.
Ban konularına gelir isek foruma Af getirmeyi zerre düşünmüyorum hak eden hak ettiği şekilde banlandı diye düşünüyorum ekseri atılmış bir ban durumu yoktur.
Saygılarımı sunar iyi günler dilerim.
Merhaba, Forumu benden daha çok aktif olarak siz kullanıyorsunuz. Gidenlerin neden gittiğini girmeyenlerin neden girmediğini gruplaşmaların kimler tarafından yapıldığını sizler çok daha hakimsiniz, benim toplasan 2-3 kişi ile muhabbetim vardır oda çok nadir olarak.
Foruma yenilik yapmak tabiki de isteriz yarışma düzenleyelim böyle olmaz dediniz. bir yarışma sorumlusu tuttuk ayı dolmadan canından bezdirdiniz.
Foruma yeni üye olan arkadaşlar oldu bazıları hatta davet etti insanları gelir gelmez zorbaladınız sen şusunuz sen busunuz yok öyle yok böyle diye diye gelenlerde gitti.
Eskiler neden gelmez bilemem, diğer yönetimi katı diye eleştiriyordunuz uğraştım daha adil olsun diye, lakin bunu da gevselik olarak kabul edip her olayı her konuyu dikta ettirmeye kalktınız.
Tabiki de benim de hatalarım var insanım ama zerre yenilik yapmak gelmiyor burası için içimden, Çünkü verilen emeğin harcanan zamanın giden paranın asla bir kıymeti değeri olmayacak, en ufak bir size karsı yapılmıs sorunda sanki daha önce cabalayıp birşeyler yapmak için uğraşan bizlerin hiç emeği yokmuş gibi nemrut taşlar gibi taşlayacaksınız, velevki sizin istediğiniz olmadı yada sizden yana olunmadı diye.
Ban konularına gelir isek foruma Af getirmeyi zerre düşünmüyorum hak eden hak ettiği şekilde banlandı diye düşünüyorum ekseri atılmış bir ban durumu yoktur.
Saygılarımı sunar iyi günler dilerim.
Merhabalar,daha önce bu mevzular konuşulurken senin karşılaştığın eleştirilerden ya da zorbalıklardan da bahsetmiştim. ama böyle “küstüm, oynamıyorumculuk” olmaz.
kimin ne emeği var mesela? ben gülarzu dışında konu açan, ortalığı biraz canlandıran bir yönetici görmedim; ben mi denk gelmiyorum? divine bey var, o da arada bir uğrayabiliyor. emek dediğin ban atmak, mesaj silmek mi? tamam, vardır bir emek, ona lafım yok ama arka planda değil, ön tarafta bir şey görmek istiyor olabilir miyiz? teknik sorunların bile 15 günde çözüldüğü dönemleri yaşadık sonuçta. siz “üyeleri memnun edemiyoruz” diyorsunuz, biz de sizi edemedik galiba. ne eleştiriye dayanabiliyorsunuz, ne olumsuz bir yoruma. sonra da “forum niye sessiz” diye şaşırıyoruz hep beraber.dfjkgf
ben eleştirileri kabul ediyorum dinliyorum analiz ediyorum, haklı olduğunuz yerler var bunu da söylüyorum, ama yapılabilecek bir şey olduğunu artık düşünmüyorum, çokça istediğim zamanlar oldu yönetimi bile değiştirdim ama sonuç ortada. uzunca paragraflar yazdınız diyorsunuz da eleştrilere cevap vermeyeyim mi ? yani verdiğim cevaplar neticesinde paragraflar o kadar oluyor ben ne yapayım uzun yazayım diye uğraşmıyorum ki zaten istesem de yazamıyorum.@Swatcım , biz seninle yaşanmış bütün olayları, sorunları özelden de konuştuğumuz, tartıştığımız zamanlar oldu. seni haklı bulduğum için tartıştığım, sevdiğim insanlar da oldu. “bizim de hatalarımız olmuştur.” diye işin içinden sıyrılırken konu sizi eleştirenlere gelince paragraflar yazıyorsunuz; yok şöyle yaptınız, böyle diyorsunuz. e biz de insanız o zaman, he, idare edin bizi de.dfkg bazı şeylerin değişmesi için ilk önce istemek gerekiyor, haklısın; siz de bunu istemediğinize göre... iyi forumlar :d
ben eleştirileri kabul ediyorum dinliyorum analiz ediyorum, haklı olduğunuz yerler var bunu da söylüyorum, ama yapılabilecek bir şey olduğunu artık düşünmüyorum, çokça istediğim zamanlar oldu yönetimi bile değiştirdim ama sonuç ortada. uzunca paragraflar yazdınız diyorsunuz da eleştrilere cevap vermeyeyim mi ? yani verdiğim cevaplar neticesinde paragraflar o kadar oluyor ben ne yapayım uzun yazayım diye uğraşmıyorum ki zaten istesem de yazamıyorum.