Forumun Faydası Nedir ?

Konu sahibi son olarak 587 gün önce görüldü

Forumun Faydası Nedir ?

• Bilgi paylaşımı

Kullanılan: 2 20.0%
  • Zaman Geçirme

Kullanılan: 3 30.0%
  • Arkadaşlık

Kullanılan: 1 10.0%
  • Henüz Faydasını görmedim

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    10
Çavlan gibi ve diğerleri gibi bir dost kazandım yeter sanırım.Kaybetireceği ne olabilir ki? Hiç.

Gönlü bir içim su dostum.Senin varlığın özlediğimiz insan izdüşümünün yansıması değil,ta kendisi.Sabır,sukunet,açık sözlülük,bilinç,sevgi ve samimiyet.
Değer değeri yaşatanların ifadesi ise bu ifadeyi sende canlanan haliyle başımın üstünde taşırım.:cici:
Çok doğru şu sizin verdiğiniz cevap benim içinde geçerli

Duygusal,hatırşinas ve iyi yürekli kardeşim.Seni tanımak da bir mutluluk.:cici:

Gönlü bir içim su dostum.Senin varlığın özlediğimiz insan izdüşümünün yansıması değil,ta kendisi.Sabır,sukunet,açık sözlülük,bilinç,sevgi ve samimiyet.
Değer değeri yaşatanların ifadesi ise bu ifadeyi sende canlanan haliyle başımın üstünde taşırım.:cici:

Duygusal,hatırşinas ve iyi yürekli kardeşim.Seni tanımak da bir mutluluk.:cici: Bu düşüncenizden dolayı mutlu oldum Teşekkürler..

Güzel paylaşımlar, ve hoşça vakit geçirebilmek :)

Direkt olarak faydası bilgi ve fikir alış verişidir. Gizil işlevi de arkadaş edinmektir.

Gamer Ruha sağaltım sağlar, benim gibi sorunlu kişilere fâideli bir ortamdır, delilik havzası gardaağğş.

raw

bir faydasını göremedim paylaştıklarımdan faydalanan var mı bilemiyorum bir sürü ataist mezhepsiz partisini din gibi savunan yada osmanlı düşmanı kaynıyor rahat bir şekilde yorum yapamıyorum

Kotu aliskanliklarimdan birisi forum. Zaman yiyor bir ise yaramiyor.

cilde iyi gelio , gerio

Geri