forumun en yakışıklı erkeği

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Var mi bir kiraz karpuz mandalina güzeli?

Konu başlığını düzenle lütfen Aze ortalıkta pelerinli gibi dolaşan, görünmezlik iksiri içmiş şişko, çirkin ve özgüveni olmayanlar yorum yapmasın.
Kelim çok hassastır biliyorsun ahahaha.

yakışıklı olsam böyle bir avatar kullanır mıyım:(

---------- Post added 30 Aralık 2019 at 16:34 ----------

Konu başlığını düzenle lütfen Aze ortalıkta pelerinli gibi dolaşan, görünmezlik iksiri içmiş şişko, çirkin ve özgüveni olmayanlar yorum yapmasın.

abi:(

Keller hariç mi? aegishjalmur da kel değil miydi? neyse bu konu benim iddialı olduğum bir konu değil iyi olan prensesi kapsın beyler...

Kime diyon be?
Banane değiştirmem deney yapıyoz burada.
Hem ben fero çok yakışıklı ama kel oluyor yani saç sadece bir aksesuardir

Oggy nin yüzü ayin 14 gibi.
Yuvarlak.hjkll

offffff o yüzden bişektomi istiyorum ya..... yüz hatlarım hiç belli olmuyor.......

Anaç ruhlu kadinlar bayilir böyle yüzlere.
Belli mi olur?
Belki cok istedigin yurt disi macera isteyine seni pışpışlamak isteyen bir kadin karsilik verebilir.:icon_yemek:

Henüz üye olmayandır. 2020'de bekleriz. 185+, kumraldan esmere giden renk skalasında, küçük gözlü, güzel sesli, zeki, çevik, ahlaklı, kyk borcuma ortak olabilecek, yemek yapabilen, tatlı alabilen, ütü de yetenekli, bulaşık da sıkoç bırayt olan bir bayefendi üye olursa, söz direkt isim vericem. Tabii korumaya alarak. Ben yazarken yoruldum böyle bir varlığı üretenlere helal olsun.
Not: en son 183 olur, aşağısı no.

Geri