forumun en yakışıklı erkeği

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
şimdi bu hususta 30 yaş üzeri son kullanma tarihleri yaklaşmış ama hala yakışıklıkar ve 30 yaş altı çıtır çıtır taptaze yakışıklılar olarak iki kategori oluşturabiliriz. bu kategorilerdeki isimler de şöyle olabilir.

30 yaş üzeri son kullanma tarihleri yaklaşmış ama hala yakışıklıklar: iç oğlanı, eksen, asfljsjdalmur, maria puder.
30 yaş altı çıtır çıtır taptaze yakışıklılar: leavemealone, türk, hatem, heavenly, canis major, oggy, mathilda.

*kategorilerdeki erkekler kendini kamuya sunmuş, eli yüzü görülmüş kişi kriterine göre yerleştirilmiştir. isimler karışıktır, bir sıralama yoktur. :cici:

Yazılmadık isim bırakmamış sanki bana forum değil mankenlik ajansı

Yıl olmuş 2019 hâlâ bu sorunun tek yanıtının Canis Major olduğunu bilmeyenler mi var?
Seri konu kilit seriiiii

En yakışıklısını bilmem de en meymenetsizin de hepinize taş çıkarırım.

coolumsu varken siz kimsiniz ?

Forumsaldan coolumsu harici kimseyi görmediğim için yorum yapamayacağım.
İrcliler maşallah nerdeyse hepsi birer pırlantadır,ayrım yapamam.

Bu konuda Coolumsu'nun hakkını yemeyelim, yakışıklı çocuk.
Ayrıca geçenlerde Hatem de bir foto paylaşmıştı, Hatem de gayet yakışıklı.

Vague... Deeds için bir atılım bekliyorum senden, reçelim :icon_katildim:

Tabi ki benim yakışıklılar yakışıklısı biricik sevgilim, hayatımın anlam ve önemi , göğğnümün premsi aşkların en tatlısı, canım ta içisi , haftaya nişanlım bir kaç aya kocam olacak Deeds 'im <3
Üstüne tanımam.

Tabi ki benim yakışıklılar yakışıklısı biricik sevgilim, hayatımın anlam ve önemi , göğğnümün premsi aşkların en tatlısı, canım ta içisi , haftaya nişanlım bir kaç aya kocam olacak Deeds 'im <3
Üstüne tanımam.

Ben de gördüm, çoooook fena! Tam Vague’un piremsesliğine layık bir pirems...
Bence başlığı kilitleyebilirler artık :hmm:

Geri