Forumun en sempatik üyesi

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
İki kişi arasında kaldım... önce @Sezen diyorum. Çünkü kavga ettiği zaman bile bana çok sempatik geliyor....

İkincisi ise elbette @Stockholm Sendromu arkadaş kayırmasi yapmıyorum gerçekten..... yıllar yıllar önce arkadaşım bir forumda admindi ve o istedi diye forumlara uzun yillar sonra geri dönmüştüm ve o forumda stocku gördüm nasil aktif nasıl herkesle güzel anlaşıyor beğendim ama biraz da ayar oldum arkadaşımla da çok samimiydi çünkü.... kız arkadaşımın yanında benim uzaklığımda yerimi böyle doldurması bir parça şey kıskanmak...... sonra burada yine gördüm kavga ettiği zamanlar bile sempatik davranışları vardı benimle ettiği kavga dahil.... o zamanlar itiraf edemiyor insan tabi bunu.... stockun cana yakınlığını göremeyenler doktora gitsinler tsk....

Genelde iki kişide de tartışma anındaki tutumlarına göre sempatiklik kriterini belirledim çünkü sakinken zaten herkes tatlisko duruyor..... asıl o zaman o samimiyeti bize geçirirse o kişi kazanıyor...

En yakınlarımızı yazalım adlı, götümlük yine vuku bulmuş.

Hiç kimse sempatik filam gelmiyor. Birkaç zekalı tip var, onları zaten seviyor ve sürekli anıyorum.

Ya bu Eugenebey nerede ya. Çok zeki bir kimseydi.

En sevimsiz üyeleri diye konu açsak ne güzel olur.. nick yazarız biraz :) bu forumda herkes güzel, sevimli, sempatik, yakışıklı, bilirkişi, zengin vs olumsuz şeyler hiç yok..

Erkeklerden de Run sanırım. Özellikle dişilere kur yaptığı postları okumadan geçmem.

Ben huysuz ve tatlı insanları severim.. sevgi pitirciklarini çok sevmem ama sevmiş gibi görünebilirim. İşime geldigi gibi yani yapcak bisi yok hayat böyle biyer.

Geri