Raskolnikov
Gümüş Üye
bu anketi sadece ismi geçen arkadaşların evlerinde bile yapsak sonuç oggy çıkar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki ismi geçmeyenler?? BEN….bu anketi sadece ismi geçen arkadaşların evlerinde bile yapsak sonuç oggy çıkar
nerede yapılırsa yapılsın oggy...peki ismi geçmeyenler?? BEN….
haksız rekabet yaratmamak için ismimin geçmediğini düşünüyorum, seninki de öyle bence...peki ismi geçmeyenler?? BEN….
ya oggyi hepimiz cok benimsedik. halk yeni kan istiyor..yeni isim..hadi başarabilirsin bi tlf kadar uzadığında baş harfi hilal….bu anketi sadece ismi geçen arkadaşların evlerinde bile yapsak sonuç oggy çıkar
değil ya.(Konuda ismi sayılanların haricinde Sirius da çok sempatik.
böyle şeylere en yakınlar yazılmaz diye siz yazılmadınız hilocum... siz de o yüzden beni yazmadınız diye düşündüm ama ben bi sprite içeyim...ya oggyi hepimiz cok benimsedik. halk yeni kan istiyor..yeni isim..hadi başarabilirsin bi tlf kadar uzadığında baş harfi hilal….
ya evet..istiyo ki hep onu şımartsınlar bik bik bik..neyse ki aeg fan clup dağıldı son kale emare kaldı. hadi emare başarabilirsin bebem..bu aeg de forumun her şeyi olmak istiyo. yakışıklısı, sempatiği, komiği, zengini, eğlendisi…… taaam kardeşim ya al hepsi senin olsun. bak raskoya sesi çıkıyor mu? biliyo adam kendini…….
evet kesinlikle öyle balım. afiyet olsun<3jdlfjşgjdböyle şeylere en yakınlar yazılmaz diye siz yazılmadınız hilocum... siz de o yüzden beni yazmadınız diye düşündüm ama ben bi sprite içeyim...
Anlıyorum senihaksız rekabet yaratmamak için ismimin geçmediğini düşünüyorum, seninki de öyle bence...
ismi geçmeyenler arasında da bir anket açılmalı. en azından 3 tane kankimiz vardır herhalde.
haklısın melo çünkü senin olmaman mümkün değil... hadi ben uzun zamandır yoktum unutulmuşumdur. ama SEN? arkdşlr kendinize gelin...haksız rekabet yaratmamak için ismimin geçmediğini düşünüyorum, seninki de öyle bence...
ismi geçmeyenler arasında da bir anket açılmalı. en azından 3 tane kankimiz vardır herhalde.
niye kudurayım siri? sempatik oldugunu düsünmek zorunda mıyım.(
Düşünmediğini de belirtmek zorunda değilsin mesela….niye kudurayım siri? sempatik oldugunu düsünmek zorunda mıyım.(
degilim tabii. tamamen keyfiDüşünmediğini de belirtmek zorunda değilsin mesela….
Benim de senin durumunu bildiren mesajım tamamen keyfidegilim tabii. tamamen keyfi