Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sana ne, hakaret etmeden kendini ifade edemiyor musun senNeden bu forumda mal gibi her şeyin ENini seçiyoruz ya.
Tabii ki süperim ve sen Edri beni kıskanıyorsun.
Şimdi sen beni övdün mü gömdün mü??Ben bu ponçiği tanımadan hiç gülmüyordum buna kskjsjsjk
Şimdi konuştuğu 3 kelimeden dördü komik geliyor
ciddiye alamıyorum bazen jskjsjs
Kesinlikle miroslav stoch
Şimdi sen beni övdün mü gömdün mü??
Ben bilmem....Bak herkes birbirini nasıl övüyor....Resmen canım çekşskakkakK şaka şaka<33Yeterince açık oldu mu![]()
Ben bilmem....Bak herkes birbirini nasıl övüyor....Resmen canım çekşskakkakK şaka şaka<33
Off seni çok seviyorum <33ben stokuma çok gülüyorum<33
Sen zaten komiksin ona kim ne diyebilir ki? Ama şu da var ki ben @Raskolnikov dan komiğim ama şimdi ailenin koruyucu minnak babası olduğundan saygısızlık yapmak istemediğim için daha az komikmişim gibi davranıyorum hepsi bu...ben birine gülüyorum ama beni rezil etmesine. söylersem daha cok eder o yüzden söylemicem.
benim icin taht hala raskoda. @ShinigamiKhan da konustuğumuz her dakika gülüyoruz yalan yok. bu durumda ben de komik oluyorum? stock da az değil simdi....<3