Forumun en güzel kızı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bir şey olmaz efendim, önce herkes senin gibi benden gıcık alır ama sonradan sever. Ne demek yakışıklı mısın? Nereden bileyim falan, kendimizi göstermek için her gün on beş fotoğraf atıyoruz..
Bugünlük yeter bu kadar muhabbet, sonra fırça yeme birilerinden :)
Çocuk ruhlu olmak güzeldir, sen iyice kaynaştın buralara ve Ahmet Kaya'yı unuttun gitti.. hoş kal çocuk by.
Kimden firca yicekmisim. Peeeeee.. ay bilemem 15 fotoyu denk gelmedim. Sende iyi bak kendine. Ahmet Kayayi hic unuturmuyum..... hosca kal xd

2021 in en guzel kizi diye konu acilsin. Bu yilin guzelini secelim .d

Benim için forumun en güzel kızı kesinlikle o nickini asla etiketliyemiyeceğim bu acı bana yeteer... :emoji_sweat:

Miss ircfotumları yarışması yapılsın. Herkes bikinili fotoğrafını paylaşsın, başka bir forumdan tarafsız jüri gelip oylasın.
böyle herkes sadece gördüğü ve tanıdığı üyeye güzel diyor. Güzel olmayanların adını da yazıyor alınmasın diye.

ben kimin güzel olduğuyla ilgilenmiyorum bu yarışma önerimdeki amaç sadece bikinili fotoğrflarınızı görmek.

bro bikini öyle herkese yakışmaz herkes te bikiniyi taşıyamaz vücud tipi önemli .d

Yıllar yıllar önce sanki sezeni görmüştüm ya öyle hatırlıyorum.. esmer güzeli <33

Yarmagülü beğeniyorum ya şiir gibi hatun Sjssjsn

hickimse guzel deil abi.
fotolara bakip nasi guzel diyebilionuz ya
bunun efekti var shop u var makyajsi var varda var
xd

Geri