Banli arkadaslarimizi da yad etmek isterim. @Hilal de simdi hos kiz.. @Stockholm Sendromu bebegimsu seni gormedigim icin ovemiyorum... ama guzel oldugun hissi bunyemdedir..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vayy yavrum vay esiyorsun yine sabihaya gel çikolatanı vereyim D:
Ha bir de Hiç Düşünce hanımmm .
Yadi oylayalım sjsjsj
Ankara uçuşun ne zaman?Vayy yavrum vay esiyorsun yine sabihaya gel çikolatanı vereyim D:
O iptal oldu yeni aldım 2 dk geç kaldım bagajı almadılar 1 saat zaman vardı mecburi aldım hayırlısıAnkara uçuşun ne zaman?
muck büyücü.
ben de motosikletli eskort @Heisenberg diyorum.
Nedir bu çektiğin be Yaban çiçeğim.O iptal oldu yeni aldım 2 dk geç kaldım bagajı almadılar 1 saat zaman vardı mecburi aldım hayırlısı
Sorma hadi sizlere iyi eğlenceler ben uçtum vahiy geldi Mehdi ilan etmişler tasdiklemeye gidiyorum öpüldünüzNedir bu çektiğin be Yaban çiçeğim.![]()
Bana mesaj atıp çoğul konuşması.Sorma hadi sizlere iyi eğlenceler ben uçtum vahiy geldi Mehdi ilan etmişler tasdiklemeye gidiyorum öpüldünüz
Sorma hadi sizlere iyi eğlenceler ben uçtum vahiy geldi Mehdi ilan etmişler tasdiklemeye gidiyorum öpüldünüz