Fotolara aldanmayin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Felsefe anlatiyoz surada...Antik yunan tarihi mi anlatıyorsun isim ver isim![]()
Ortamla alakalı bir sorunun mu varBülent ersoy forumda yazıyor olsa ilk 3'e rahat girer. Şu ortamda birinci olsan ne olmasan ne.
HayırOrtamla alakalı bir sorunun mu var
Doğru kelimeler seç ozaman. Anlıkta güzel kız fotosu beğendiğini görürsem senin kel olduğunu herkese söylerim
Bugün forumda birkaç tane güzel kız fotosu beğendim. Ne yapacaksın bakalım bu konuda? Şimdi de bodur veya göbekli olduğu mu uyduracaksın?Doğru kelimeler seç ozaman. Anlıkta güzel kız fotosu beğendiğini görürsem senin kel olduğunu herkese söylerim
Hoş geldin bodur ve göbekli.Bugün forumda birkaç tane güzel kız fotosu beğendim. Ne yapacaksın bakalım bu konuda? Şimdi de bodur veya göbekli olduğu mu uyduracaksın?
Kim o yaKızların hepsi birbirinden güzel fakat forum tarihinde gördüğüm bir kızın güzelliğini kesinlikle unutamıyorum. Muazzam bir yüz güzelliğine sahipti.
Buradan önce girdiğim forumdan, tanımıyorsun. Burada olsa bizzat ismini yazardım.Kim o ya