Oyun Forumun Çapkını?!

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 2228 gün önce görüldü
Ahaha Lari :d
Sen ciddi oldugunda baya soguk oluyorsun, buzlar kralicesi gibi .p
Ama onun disinda tam mahallenin yaramaz ama sevilen cocugu modundasin

Ya ben bunu erkekler icin dedimdi, kadinin nasil efendi gibi gozuktugunu bilmiyorum jklgk
Kadinda capkin gorunumluden korkacaksin, erkekte cool gozukup aman ben o seviyeye inemem, yok cok seciciyim, vay belirli bir sinif adamiyim, aman cok kitap okuyorum, felsefe [ARGO]siciyorum [/ARGO]

Ay yazamadim, ben de ne dedigimi bilmiyorum bakmayin siz bana :d

Ben kendim şahsen kendime kadar çapkınım.

a aa bayağı Mastordan bahsediyorsunuz şu an Shini hn.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ahaha ya irc i daha gozlemlemedim, durun azcik bi bakinayim gozlemlerimi sizlerlen paylasirim :p

Aa yok Mastoru dusunerek soylemedim
Efendi gozukmuyor ki Mastor yani oyle bir izlenimi ozellikle birakmaya calismiyor.
Bilgisini de muhtemelen bilerek yansitmiyordur, tamamen geyigini yapip cikiyor.

Ahaha Lari :d
Sen ciddi oldugunda baya soguk oluyorsun, buzlar kralicesi gibi .p
Ama onun disinda tam mahallenin yaramaz ama sevilen cocugu modundasin

Ya ben bunu erkekler icin dedimdi, kadinin nasil efendi gibi gozuktugunu bilmiyorum jklgk
Kadinda capkin gorunumluden korkacaksin, erkekte cool gozukup aman ben o seviyeye inemem, yok cok seciciyim, vay belirli bir sinif adamiyim, aman cok kitap okuyorum, felsefe [ARGO]siciyorum [/ARGO]

Ay yazamadim, ben de ne dedigimi bilmiyorum bakmayin siz bana :d

Yazdığın şeye güldüm :d
Evet ciddileşince uzaklaştığımı biliyom asdad sana bir görüşme hikayem var onu annatmış mıydım adf yakacaklardı başımı ya :d

Bu konuda karar mercii forumun dişi üyeleri olabilir.

Hayat bazen çok basit ama öyle anlar gelir ki tüm heyecanınızı ona yüklersiniz. O gün olsun diye saat ve dakikaları sayarsınız. Her insanın olmuştur mutlaka. O gün için yaşamayız elbet ama değerini bilmemiz gereken şeyler var. Hayat gibi, aşk gibi, aile gibi. Kimler için nefes aldığımızın sorgusu bu kadar ucuz olmamalı. Bazıları kendileri için yaşar, bazıları ise yaşatmaya çalışır. Sen hangisisin? Yaşatacağın biri yok mu? Veya yaşatman gereken? Maddiyat değil, bazen iki söz yaşatıyor. Hayata bağlıyor.

Ben alkol müptelası lanet biriydim. Belki de hala lanet biriyim. Ama sevenlerim var, telkinleri var, herkesin üstüne gelmesi.. Ama iyi niyetli, benim için. Mutluluğu tarif edilemez.

Gördükçe çoğalan, çoğaldıkça dört elle sarılan.. Öyle işte reis.

ben duygusal birisi değilim azizim, hiç kimseye anlam ve değer yüklemiyorum. göçmen bir ailenin çocuğuyum ve ailemden de hep uzak kaldım, yalnız büyüdüm varlıkları da bir yoklukları da birdi benim için. hiç maddi sıkıntı çekmedim, evim de var arabam da, param da kimsenin yardımıyla da almadım, hayat hep vardı bizden sonra da olacak, aşk dediğin şey karşındakini bulunmaz hint kumaşı zannetmekle aslında hıyarın teki oldugunu anlamak arasında geçen süreden ibaret, kimse için nefes almıyorum, kimse için yaşamıyorum, kimseyi de yaşatmıyorum, hayatın bana verdiği rolü oynuyorum. olur da bir gün kendime bir hayat arkadaşı edinirsem bu b*ktan dünyaya çocukta getirmek istemiyorum. çapkınlık falan işin gırgırı, hepsi trollden ibaret, sosyal yaşantımda etrafımda çapkınlık yapabileceğim pek çok kadın varken, burada bunun için zaman harcar mıyım sence ? nickini ve fotoğraflarını beğendiği insanlara hayalindeki ruhları koyup adına aşk diyen ne çok insanlar biliyorum ben bu ortamlarda, sosyal yaşantısında arkadaşı olmayan, sıfır özgüvenli, içine kapanık, iki kelimeyi bir araya getiremeyen, kimsenin yüzüne bile bakamdığı ama burada prensesliğini, barbi bebekliğini sindyliğini ladyliğini ya da krallığını, reisliğini, ağalığını, paşalığını ilan etmiş oysaki narsist ve bir hafta donunu değiştirmeden bilgisayar başında oturan, fake resimler kullanan, ancak burada kendini tatmin edebilen insanlar gördüm ben. öyle değil mi esekherif beyefendi siz de bir ara kızlara benim diye kartal tibetin fotoğraflarını gönderiyordunuz. ? oysa Şüheda öyle mi tam gerçek bir hanımefendi yüzde yüz organik.

Ocean sen 32 ysen ben 50 yim..

üstelik kimlikte bir yaş ufak yazıyor.
pasaport.jpg

Geri