Forumsal'ı Anlamak Araştırması - Sonuçlar

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
5- Bu platform da diğerleri gibi yazılımdan ibaret, dolayısıyla İstenildiğinde özel mesajlara kolayca ulaşılabileceği için okunduğunu düşünmek gayet normal. Ve geçmişte bu konuda güven kıran biro lay yaşanmıştı diye hatırlıyorum. Fakat Lefty’nin bahsettiği üzere wp ekran görüntülerinin alınması, dağıtılması daha ciddi sorun. Hangi terbiyesizler yapıyor bunu acaba?

@Blackheart benim yazdığım genel bir uyarı ve sadece foruma yönelik değildi çünkü bu konuda sorun yaşayan insanlar olabiliyor, dikkatli olmakta fayda var.

telefon no paylasma olayi umarım sevdigim kadin erkeklere nosunu filan vermemiştir diyenler gelmeden k1z yalniz liktan olecek napsin turkcelden mesaj alio sadece reel hayatinda sad

radyo yayını için forumda malzeme ararken denk geldiğim konuya bakın....... :d
aslında değerlendirilebilir bu konu.

1.png
zevkten 4 köşe oluyorum. öyle ki memleketten gelen fıstığı sadece barcelonalı ronaldinho maçlarında çıkaran eleman gibi çerezimizi alıp seyrediyoruz.....

"forumda bir tartışma yaşanıyorsa bu tartışmayı izlemekten keyif alırım" seçeneğine "katılmıyorum" diyen 5 melek hala ortaya çıkarılamadı di mi?

şu dolandırılan ve dolandıran üyeleri merak eden bir tek ben miyim ya.... hadi dolandırılan üyelerden bir tanesini biliyorum ben -stock- diğer ikisi çıkar mısınız ortaya...

-yaren o zaman yoktu onu da biliyorum-
Asıl 7+ sevgilisi olan 3 kişi kim xjxhxbxn
Dolandıran kişilerde 3, bence bu 3'ü 7 kişiyi dolandırmış sevgilisi yaparak...

anlayanlar anlayanlara
anlamamak iyi ya

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Geri