Forumsala üye olurken forum hakkında ne dediler size?

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Ne bileyim 1976 da uye oldum hatirlamiyorum

Google’den bulmuştum. Hatta kalıcı olmam diye antin kuntin bir nick almıştım. Kimse bir şey demedi o yüzden.

Trollük için gelmiştim 12 senem bitti

• Wow
Tepkiler: ne
Genelde antin kuntin sohbetler var ama ayrı ayrı formlar var Güzel konular da var demişlerdi doğru demişler.

Orda hayat bir başkadır yazlar kışlar vs
Aldatıldık kaldırıldık forum böyle bir şey değilmiş..p

Forumsal'a doğrudan üye olmadım, IRC olduğu dönem davet edildim ve tabii ki iki forum birleşmeden öncesinde İbrahim çok övgü ile bahsetmişti. Sonrasında fikri değişmiş olabilir.:)

Olumsuz birçok şey denmişti,o zamanda da umrumda değildi.Hala değil.

Grubun içinde farklı insanlar var dediler.
Googledan geldiğime inanmadilar bende kendimi delilige vurdum, mahlasm diye dolaniyorum bir suredir .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne çok öne çık, nede çok geri planda kal. Devrecilik elbet olacaktır, üst devre olana kadar dişini sık. İlk günden göze batma. Her işe ben biliyorum diye atlama. Gerektiğinde mal taklidi yap. Gruplaşmaları uzaktan gözlemle ama herhangi bir tarafa dahil olma. Arıza çıkarma, çıkarana göz yum. Sana dokunmayan yılan bir yaşasın, sözünü uygula. Yöneticilere yalakalık yapmayı unutma. Yöneticilerin gözüne girmek için sürekli onları pohpohla. Hem kurnaz ol hemde gerizekalı. Forum oyunlarında post kas. İtibar ve menfaat için gizliden çabala. Karda yürü izini belli etme.

Sevgilimi ararken burada buldum ve farklı nickle üye olmuştum hey gidi günler hey..

Geri