Bilgilendirme Forumsal Sürüm Güncellemesi

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Güncellemeleri
Featured
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bunu sana ekran görüntüsüyle anlatamayabilirim kdjdjdjd
Beğen butonunun üstüne basılı tutup reaksiyon veriyoruz ya o sırada beğene direkt basıyor dümdüz diğer emojileri öyle açıyor -.-
1000227947.jpg

Buradaki gibi mavimsi tiklanmis gibi görünüyor hali ise, hayır begeni atmıyor. Suanda o linktesiniz anlaminda. Url renklerini oyle ayarlamistim... 🥳

mobilde birine sarılma emojisi atmak isterken hep sadece dümdük beğeniyorum slash yazmış ama bi cevap gelmemiş bununla ilgili bir düzenleme gelir mi….gelsin……bebeklerime dümdük beğeni atmak istemiyorum sadece….sarılmak istiyorum gözlerimden yıldız çıksın istiyorum….
beğeni butonu ve medya ekleme butonlarının zaman zaman devre dışı kaldığı oluyordu. çerezleri silip tarayıcı kapatıp tekrar girersen büyük ihtimal düzelecektir.

Bizim rankların beyazı cılız kalmış. Perwoll ile yıkanmamışız da solmuşuz gibi duruyor. Düz üye rankı mesela canlı duruyor.

Bizim rankların beyazı cılız kalmış. Perwoll ile yıkanmamışız da solmuşuz gibi duruyor. Düz üye rankı mesela canlı duruyor.

onlar düz üye çünkü............ :D
elmas yansıma yapıyor demek, bir bakalım

Bilerek çiğ beyaz kullanmadık ki, son tasarım trendlerine uygun olun da ruküş olmayın diye

adama bir buçuk dakika tam olarak BİR BUÇUK DAKİKA sorunumun ne olduğunu anlatan video çekip gönderdim....
bana diyor ki sistemsel bişey yok tırnağın değiyor sorun o olabilir mi dedi.....
napiyim ben işaret parmağımın tırnağını kesip mi gireyim foruma? yöneticiler çalışmıyorlar diyenlere utansın seri bi şekilde

bu arada hızlı oldu artık demişsiniz ama önceden de hızlıydı, ben mesajı yazar yazmaz serçe alıntı yapıyordu çok korkutucu bir deneyimdi....
Ben “cevap yaz” butonuna tıkladığım gibi biri beğeniyor şimdi. Ne ara okudun da beğendin be karşim diyorum. Korkutucu…
Hayir benim anlamadigim kim boyle siçar ki,
bok sarisi ne demek
Belli ki hiç ishal bebek boku görmemişsin…
Uzun süre basılı tutmanız gerekiyor emojili beğenme için
Evet tam olarak bunu demiştim ben de @Randius anlar beni demiştim… :(
Cık bu da diyiiiiilll Mesut’a sesli olarak atıyorum derdimi şimdi @Randius
Bsndhsjsj derdini anlatamamak… Angie’nin dediği gibi işte. Basılı tutup parmağı kaydırmam gerekiyor emojili tepki vermek için. Eskisi gibi basılı tutup çektiğinde dümdüz beğeni atıyor.

Opi senin sorun Fat Finger olmasın

Evil Laugh Creepy Smile GIF

Pp ler çok büyük değil mi ya? Kocaman.. Ben beğendim ama. Büyük seviyorum ben. Hoşuma gitti. İşlevi de iyi… ELİNİZE SAĞLIK ÇOKZEL

adama bir buçuk dakika tam olarak BİR BUÇUK DAKİKA sorunumun ne olduğunu anlatan video çekip gönderdim....
bana diyor ki sistemsel bişey yok tırnağın değiyor sorun o olabilir mi dedi.....
napiyim ben işaret parmağımın tırnağını kesip mi gireyim foruma? yöneticiler çalışmıyorlar diyenlere utansın seri bi şekilde

:D ne diyecegimi bilemedim.... çayım da döküldü....

Caps GIF

Pp ler çok büyük değil mi ya? Kocaman.. Ben beğendim ama. Büyük seviyorum ben. Hoşuma gitti. İşlevi de iyi… ELİNİZE SAĞLIK ÇOKZEL
:D :D
Teşekkürler, o PP fotoları mobilde bende fark ettim. biraz ufaltmak için bakınıyorum. yeni sistem eskisinden tamamen farklı oldugu ıcın yavas yavas oturacaktır..

Geri