Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen oynasın diye üzerinde geçersizdir yazanı verdik zatenSen bedavaya yapıyormuşsun bak rk ya aldı doları oynayıp oynayıp duruyor
ne o, yönetim sadece kendisine çalışıyor glb? onların ranklara bak, bir de bizimkilere.........
YÖNETİM İSTİFA...........
ne o, yönetim sadece kendisine çalışıyor glb? onların ranklara bak, bir de bizimkilere.........
YÖNETİM İSTİFA...........
Sende mi brütüs.sdfd
Az sabret yapıyom yarim![]()
Engellenen üyelerin içerikleri görünüyor, eskiden görünmüyordu basıp açılıyordu.
Artık bitsin cidden sıktı arkadaşlar ya da iki gün kapatın tamamen halledin emek veriyorsunuz anlıyorum ama sonuca ulaşın artık rica ediyorum
bu hali güzel, beğendimSende mi brütüs.sdfd
Az sabret yapıyom yarim![]()
Şu yazdığımızı silme şeyini geri getir misiniz ya sürekli rapor mu edeceğiz..
Çiftlere özel rank yapar mısınız bide.. :ddHalledecegim halledecegim azicik daha sabir.....
Rica etsem bir gizli sekmeden de deneyebilir misin?Bir sorunum var jdjd Safari ya da chromedan tarif edildiği biçimde masaüstünü seçiyorum ancak sadece forumsal.net’e özel olmak üzere masaüstü görünüm olmuyor. Birkaç deneme yaptım; diğer sitelerde böyle bir şeyle karşılaşmıyorum. Acaba buraya özel bir ayar mı yapmam gerekiyor? ya da bilmiyorum, bir fikriniz var mı… kdjd
Bir sorunum var jdjd Safari ya da chromedan tarif edildiği biçimde masaüstünü seçiyorum ancak sadece forumsal.net’e özel olmak üzere masaüstü görünüm olmuyor. Birkaç deneme yaptım; diğer sitelerde böyle bir şeyle karşılaşmıyorum. Acaba buraya özel bir ayar mı yapmam gerekiyor? ya da bilmiyorum, bir fikriniz var mı… kdjd