Bilgilendirme Forumsal Sürüm Güncellemesi

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Güncellemeleri
Featured
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
ne o, yönetim sadece kendisine çalışıyor glb? onların ranklara bak, bir de bizimkilere.........

YÖNETİM İSTİFA...........

Artık bitsin cidden sıktı arkadaşlar ya da iki gün kapatın tamamen halledin emek veriyorsunuz anlıyorum ama sonuca ulaşın artık rica ediyorum

Engellenen üyelerin içerikleri görünüyor, eskiden görünmüyordu basıp açılıyordu.

Bildiğin üzere zibilyon tane eklenti vardı, kaldırdım, oda bi eklentiymiş demek güncelligini yitiren versiyondan ötürü başka alternatiflerle ilerleyecez

Artık bitsin cidden sıktı arkadaşlar ya da iki gün kapatın tamamen halledin emek veriyorsunuz anlıyorum ama sonuca ulaşın artık rica ediyorum

zaten amaç bu Serçee. hatalar olacak ki çözüme gidelim. testler sizden :D

Beğen butonuna basılı tutunca emojiler çıkıyor ya. İşte ben parmağımı kaldırınca hemen “beğen” yapıyor. Beğenmeyi kaldırıp tekrar basılı tutup emoji seçip öyle tepkimi belli ediyorum… forumsal beqen qeç.s modunda bende şu an. Daha nasıl anlatılamazdı acaba najdjsjd anladınız siz ama dimi? @Randius sen kesin anlamışsındır biliyom ben🤍

Bir sorunum var jdjd Safari ya da chromedan tarif edildiği biçimde masaüstünü seçiyorum ancak sadece forumsal.net’e özel olmak üzere masaüstü görünüm olmuyor. Birkaç deneme yaptım; diğer sitelerde böyle bir şeyle karşılaşmıyorum. Acaba buraya özel bir ayar mı yapmam gerekiyor? ya da bilmiyorum, bir fikriniz var mı… kdjd

Bir sorunum var jdjd Safari ya da chromedan tarif edildiği biçimde masaüstünü seçiyorum ancak sadece forumsal.net’e özel olmak üzere masaüstü görünüm olmuyor. Birkaç deneme yaptım; diğer sitelerde böyle bir şeyle karşılaşmıyorum. Acaba buraya özel bir ayar mı yapmam gerekiyor? ya da bilmiyorum, bir fikriniz var mı… kdjd
Rica etsem bir gizli sekmeden de deneyebilir misin?

Reklam engelleyici, VPN veya proxy kullaniyor musun?

Alternatif yöntem Safari için:

130636-254435ab79e2223df6b75c9e4ded5367.jpg 130637-ce781853b51eba72f77847cb5c6935b2.jpg

Geri