Nyctophilia
Platin Üye
Forumdan derken forum içinden sevgili mi yoksa foruma mensup kişilerin sevgilisi var mı anlamında mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sadece o değil ki başkada olduÖyle bir üye hatırlıyorum sanki. Sen de az değilmişsin Kurt… Kadınlar şöyle böyle derken… sklksk
Dinlemeyi çok severim insanları….Sadece o değil ki başkada oldu
Dm ye gelDinlemeyi çok severim insanları….
Biraz bad girl ol annem, uzerler seni boyle.Akli basinda olmakta ise yaramiyor ki.. hep şeyler buluyor beni.. shsjsk
Üzüyolar zaten..Biraz bad girl ol annem, uzerler seni boyle.
İdeali nedir minyota hanım? Nerede tanışınca caizdir? xdkendi kız kardeşleriniz sanaldan birini tutup tanıştırsa bu kadar medeni olabilecek misiniz çok merak ediyorumsanaldan tanışıp reale taşımamak nedir yhaaaa diyenler eğer gerçekten bu kadar medeni düşünceye sahipseniz sizi tebrik ediyorum sjjsjjs
Nereden ziyade nasil bir platform da tanistigi onemli. Benim kiz kardesim evli ve enistem bizim grubun eski solo gitaristi 2 tane cocuklari var. Bu secim ile alakali en cok...kendi kız kardeşleriniz sanaldan birini tutup tanıştırsa bu kadar medeni olabilecek misiniz çok merak ediyorumsanaldan tanışıp reale taşımamak nedir yhaaaa diyenler eğer gerçekten bu kadar medeni düşünceye sahipseniz sizi tebrik ediyorum sjjsjjs
sabah sabah seda sayanı tavsiye ederim aegshsjjsjsjsjjd her derde deva seda sana da bir kapı açar elbetİdeali nedir minyota hanım? Nerede tanışınca caizdir? xd
mesela görücü usulü de bana tersNereden ziyade nasil bir platform da tanistigi onemli. Benim kiz kardesim evli ve enistem bizim grubun eski solo gitaristi 2 tane cocuklari var. Bu secim ile alakali en cok...
durakta tanistigin biriyle "yolda tanirsin kisiyi" kisminda yanilgi cikabilir mesela.
Gorucu usulunde de internetin vucut bulmus hali olur ebevenyler o durumda dahi puruz cikabiliyor. Tabi kadinlar icin sanal erkekler kadar cennet bir yer olmuyor.